Šta je novo?

Toshiba problem sa baterijom

bora bora

Slavan
Učlanjen(a)
02.04.2009
Poena
350
Radio sam na lapu na bateriji koja je bila negde na pola, i odjednom mi se ugasi lap, ja da ga upalim, ne reaguje, prikljucim na punjac, lampica za bateriju svetli 3,4 sekunde narandzasto kao da se puni i onda se ugasi...znaci primeti bateriju ali nece da je puni...jel to baterija riknula ili sta? lap je u garanciji jos god dana [no matter what] s tim sto mislim da je garancija na bateriju god dana ako se ne varam...:wall:

A kad si ponovo napunio bateriju posle tog pražnjenja da li je onda duže radio laptop

sasvim je normalno radio pre toga, baterija drzi po sat vremena posto je nisam vadio zadnjih god dana dok je lap bio na struji zbog cestih nestajanja iste, a lap je kupljen pre 2 god, dakle prvih god dana sam retko koristio bateriju i bila je van lap topa dok je bio prikljucen na struju, sledecu god sam je drzao u lapu i sa 2.5 sata koliko je drzala pala je na sat vremena i sad vise ni ne puni i ne moze da se koristi...

nadjoh baterije na ebay za 20e nego pitanje je dal je do baterije, da nije do onog prikljucka gde se utakne punjac posto na yahoo answers kazu da moze i to da bude... -.-

Pa ako ti radi laptop (bez baterije, ili s baterijom koja se ne puni) onda nije do prikljucka...

vidis, ima tu nesto xD moracu da jurim nekog sa slicnim lap topom pa da experimentisemo...

Ne kapiram sta ce ti drugi laptop...
Ako izvadis bateriju a laptop radi - adapter i prikljucak/konektor su OK.
Ako baterija stoji u laptopu, ne puni se ali laptop radi - o5 - adapter i prikljucak/konektor su OK.

Jos ako je bila 50% puna i odjednom otkazala, mislim da je sve jasno...

pa rekoh da pozajmim bateriju pa da vidim dal ce puniti tu drugu... 🙂

Nazad
Vrh Dno