M Matador Čuven Učlanjen(a) 17.01.2001 Poruke 460 Poena 619 02.03.2004 #1 Treba da pokupim 3 ponude od razlicitih firmi za Toshiba notebook , pa me interesuje ko je ovlasceni uvoznik za SCG i koje firme rade dealership?
Treba da pokupim 3 ponude od razlicitih firmi za Toshiba notebook , pa me interesuje ko je ovlasceni uvoznik za SCG i koje firme rade dealership?
K komad Čuven Učlanjen(a) 20.12.2002 Poruke 104 Poena 630 Moja oprema Laptop X1 Carbon Gen 10 Mobilni telefon IP14 Pametni uređaji Huawei GT3 Pristup internetu Optički internet 03.03.2004 #2 Matador je napisao(la): Treba da pokupim 3 ponude od razlicitih firmi za Toshiba notebook , pa me interesuje ko je ovlasceni uvoznik za SCG i koje firme rade dealership? Kliknite za proširenje... Jel ti trebaju tri ponude da bi zadovoljio propise :-devil-: ili trazis ozbiljnu ponuduza to Pozdrav, Nikola.
Matador je napisao(la): Treba da pokupim 3 ponude od razlicitih firmi za Toshiba notebook , pa me interesuje ko je ovlasceni uvoznik za SCG i koje firme rade dealership? Kliknite za proširenje... Jel ti trebaju tri ponude da bi zadovoljio propise :-devil-: ili trazis ozbiljnu ponuduza to Pozdrav, Nikola.