Šta je novo?

Toshiba AT100 Pitanja

Wahad

Slavan
Učlanjen(a)
22.09.2005
Poena
440
Uzeo od ortaka ovaj tablet da se igram malo sa njim nekhi par dana, da bih zaključio da li mi je potreban tablet ili ne.

Sada imam par pitanja, slična koja sam postavio u galaxy i transformer temi.

1) Da li se za flešovanje koristi Odin kao za android telefone? Ako mogu, da li je ista procedura?

2) Da li bez problema mogu da stavim Icecream Sandwich i koja je procedura ako nije kao u Odin-u

3) Da li postoje custom firmwares kao za, ponovo, android telefone (bez bloatware software-a i tako to...)

Ne, Odin je za sve uređaje.

1) Može da se koristi Odin, ali češće se flešuje preko CWM-a. Drugačija je struktura fajlova, tako da zavisi od toga kako je developer spakovao rom.

2) Ne možeš da staviš Ice Cream Sandwich jer ne postoji za AT100, niti zvanično, niti nezvanično. Zvanična verzija izlazi tek krajem proleća u Americi, ko zna kad u Evropi.

3) Toshiba AT100 nema bloatware i nudi čist Honeycomb. Možeš eventualno da flešuješ ovaj američki rom http://www.thriveforums.org/forum/d...d-31-5-0003-oom-rooted-rom-us-hc-3-2-1-a.html

Ok, onda moja greska, negde sma procitao da je Odin, ustvari, procureli SAMSUNGOV program za servisere.. Ali ko zna sta sam ja to pobrkao.. :D
A realno i ne vidim potrebu flesovanja preko odina, kada je mng prakticnije preko CWM, ubacis 2,3 roma u tablet i isprobas koji ti odgovara, a ne da stalno kacis uredjaj na usb.. Nzm kako je za AT100 ali za sve druge uredjaje imas brdo *.zip romova a ne onih *.tar ili kako vec za Odin..

Hvala svima na savetima :) videću da nabudžim nešto.

Pitanje za one koji imaju ovaj tablet, da li moze preko USB-a da se nakaci 3G modem ?
hvala

Vrh Dno