cordos
Slavan
- Učlanjen(a)
- 14.05.2005
- Poena
- 309
Dobar dan, da pokusam da budem sto kraci...
Toshiba A100-599 Vista Home 7600Go 2Gb RAM (native res 1280 x 800)
Radi super dve godine i pre dva dana gledam film, zabode komp.
Restart daje nvlddmkm STOP 116
Radi u safe modu, bez zvuka.
Radi ako se skinu drajveri i ociste sweeperom (naravno kao neki vga device)
Cim se instalira neki od drajvera (ili toshibin sa sajta ili nvidijin za laptopove sa sajta)... znaci bez nekih ludovanja, ono sto je radilo i sto bi trebalo da radi... pri restartu zabada pred logovanje sa crnim ekranom, kadkad izbaci STOP 00000116 nvlddmkm i obavezno restart
Win XP (da, imam i njega) daje identicne rezultate, zabod pa restart.
Probao sam par stvari sa
registri cistio, skidao neke win updateove, vracao ga sistem restorom, mlatio se repairom viste, pustao ga da nadje drajvere sam sa neta, pustao win da instalira... al jednostavno nece da ga razvuce u 1280x800 i jedino kako radi je da mu skinem drajvere iz safe moda, ocistim ih i onda vozim u 1024x768 ...
Jos mi ostaje da vratim prvobitni ghost koji sam napravio pri kupovini i ako to ne bude radilo da ubacim onaj njegov TOSHIBA disk... a posle toga... ****ga.
Uglavnom, pre nego sto krenem sa radikalnim potezima, evo svrnuh da i vas pitam za vase cenjeno misljenje.
Hvala unapred.:type:
Toshiba A100-599 Vista Home 7600Go 2Gb RAM (native res 1280 x 800)
Radi super dve godine i pre dva dana gledam film, zabode komp.
Restart daje nvlddmkm STOP 116
Radi u safe modu, bez zvuka.
Radi ako se skinu drajveri i ociste sweeperom (naravno kao neki vga device)
Cim se instalira neki od drajvera (ili toshibin sa sajta ili nvidijin za laptopove sa sajta)... znaci bez nekih ludovanja, ono sto je radilo i sto bi trebalo da radi... pri restartu zabada pred logovanje sa crnim ekranom, kadkad izbaci STOP 00000116 nvlddmkm i obavezno restart
Win XP (da, imam i njega) daje identicne rezultate, zabod pa restart.
Probao sam par stvari sa
Kod:
http://www.repairyourpcnow.com/resources/atikmdag-has-stopped-responding.php
Jos mi ostaje da vratim prvobitni ghost koji sam napravio pri kupovini i ako to ne bude radilo da ubacim onaj njegov TOSHIBA disk... a posle toga... ****ga.
Uglavnom, pre nego sto krenem sa radikalnim potezima, evo svrnuh da i vas pitam za vase cenjeno misljenje.
Hvala unapred.:type: