Šta je novo?

torrent

hogubadagri

Slavan
Učlanjen(a)
22.04.2007
Poena
319
nece da mi radi
otvara se sve funkcionise ukucam stacu izaberem odakle stisnem enter otvori stranicu sa rezultatima izaberem fajl stisnem download torrent otvori ga u torentu kliknem yes pocne i stane prikazuje kao da je fajl nema odakle da se preuzme dostupnost je crvena tj 0% probao sam razne fajlove cak i one koje sam pre skinuo (pre je sve radilo ok) ali jok nisam menjao podesavanja samo se tako istripovao

Za pocetak koristi zarez i tacku da bi ljudi shvatili gde ti je pocetak a gde kraj recenice.
Druga stvar odakle pristupas netu? Od kuce? Sa faxa, posla?
Velika je mogucnost da su ti uveli filterovanje p2p-a.
Koji torrent program koristis? Pokusaj utorrent jer on ima foru da zaobice ta filterovanja.

Od kuce pristupam i koristim utorrent

Mogao bi da pokusavas da nadjes sta nije u redu, mada mozes lepo da kompletno izbrises uTorrent i instaliras ga opet. Proveri da li uopste ima valjanih izvora za to sto skidas.
Proveri svoj firewall. Promeni port, mozda si bas taj necim zauzeo. Pokusaj sa nekim drugim BitTorrent klijentom, recimo Azureus, koji je podjednako koriscen kao i uTorrent. Koji provajder je u pitanju? Koja konekcija uopste?

kablovski 256Kb vec sam aninstalirao pa instalirao ali ne vredi ima izvora pokusavao sam bas namerno nesto sto me ne interesuje a ima mnogo izvora i nece

probacu azureus

Poslednja izmena:
Ukljuci enkripciju podataka, mozda ce pomoci, u speed guide (Ctrl+G).
Btw. koji provajder je u pitanju?

Poslednja izmena:
sbb

uspeo sam nesto da nabudzim nije bas najsrecnije resenje ali radi (ja srecan) hvala vam u svakom slucaju

1. moze da bude to torrent trackera (pao server), probaj sa raznih trackera
2. moze da bude do provajdera (SBB), vidi koliko ti je jak signal, i izmeri konekciju, ping itd. SBB u poslednjih 10 dana filterise portove.

Ovaj covek je nocna mora za nastavnike srpskog.

Sry za offtopic.

@localhost. Nije. Izbačen je iz škole!

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno