Šta je novo?

Torrent Trackeri & pozivnice [2]

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.

kUdtiHaEX

Super ridža
Administrator
Učlanjen(a)
18.07.2001
Poena
1,365
Moja oprema  
CPU & Cooler
Intel® Core™ i5-9500F, NZXT Kraken Z63
GPU
Asus GTX 2070 Super
Storage
Samsung 980 Pro NVMe 1 TB
Kućište
NZXT H210i
Monitor
LG C2 42"
Miš & tastatura
Logitech G502, Keychron K8, Nuphy Air75, Ducky TKL One 2
Ostale periferije
Glupi HP štampač
Laptop
Apple Macbook Pro 14" M1
Tablet
Apple iPad Pro 11"
Mobilni telefon
Apple iPhone 13 Pro Max
Pametni uređaji
Apple Watch Ultra
Pristup internetu
  1. Kablovski internet
Posto je prethodna tema prosla kako je prosla i posto je velik broj ljudi iz nje banovan iz razloga sto se ponasaju, utvrdicemo sledeca pravila u ovoj temi:
- ja sam uvek u pravu
- svaka svadja bice strogo sankcionisana
- svako prepucavanje bice strogo kaznjavano
- svaki pokusaj opstruisanja teme bice kaznjavan
- svako ko pokusa da registruje vise naloga kako bi izvukao sto vise pozivnica bice odmah banovan
- mozete da se zalite kome god hocete ali nece vam puno vredeti
- ukoliko primetite da neko krsi pravila koristite
report.gif
i prijavite postera
- ukoliko vam nesto nije jasno pogledajte prvu tacku ovog pravilnika

Pokusajte da se ponasate kao civilizovani ljudi kako to inace treba da bude na ovom forumu a ne kao gomila seljana koja je sisla sa planine i tek kupila komp. Delite pozivnice za tackere izmedju sebe ali pokusajte da odrzite pristojan nivo komunikacije jer trece teme o trackerima NECE biti.

I da, molim da se ne komentarise nijedan red ovog posta.

Poslednja izmena:
Konačno.

Sad jedno iznenađenje, ali pre toga pročitajte pravila:
-Morate da volite elektronsku muziku, GLAVNO!
Ostalo pre ko PM-a!!!
-Navedite mi tačno koje podžanrove slušate, a i stil ako znate
-Omiljene producente, DJ-eve, Radio Emisije, Labele
-Zašto služate baš taj žanr, i kako ste došli u kontakt sa njim
-Koje ste sve događaje posetili i na koje bi ste želeli da idete
-Speedtest.net dokaz o brzini, username na nekom od trackera da vas proverim.

Naravno, bez glavnog prvog pravila nemojte ni da me pmujete, a ni ako imate suviše mali upload.Kratka obrazloženja ću ignorisati, i svaki vid smaranja tipa šta šta šta je to.

Ovo je samo moje misljenje

Predlazem da se ovde samo stavljaju obavestenja o otvorenim registracijama i obevestenja o Free Leech-u za korisnike koji ne posecuju redovno svoje trackere.

Sto se pozivnica tice, bilo bi pametno da se samo nude, a ne i da se traze, jer ce u protivnom tema biti prepuna postova ljudi koji su se registrovali samo da bi zatrazili pozivnicu.

Be nice ;)

Corey, ako je to to sto ja mislim, onda svaka cast - skidam kapu

xfpgp55j73ajlbu94jsseabybiw7svj3fs2zurqf5
u2uxas5eruum9m00bnhb0um64bld5l3r3

Odavno sam registrovan na demonoidu , a vidim da mi status upload/download uopste ne menja jel to do mene ili do njih (drzao sam upload , ali mi nije upisivan) ?

Noob questions ( oprostite ) :type: :

obevestenja o Free Leech-u za korisnike koji ne posecuju redovno svoje trackere.

Sta to znaci posecivanje trackera ? Zar se tracker ne updejtuje automatski kad ga ubacimo u utorrent ?

xfpgp55j73ajlbu94jsseabybiw7svj3fs2zurqf5
u2uxas5eruum9m00bnhb0um64bld5l3r3

Cemu sluze ovi passovi , registrovanju na demonoid ili necem drugom ?

Odavno sam registrovan na demonoidu , a vidim da mi status upload/download uopste ne menja jel to do mene ili do njih (drzao sam upload , ali mi nije upisivan) ?

Noob questions ( oprostite ) :type: :

Do njih.

Sta to znaci posecivanje trackera ? Zar se tracker ne updejtuje automatski kad ga ubacimo u utorrent ?

Mislio sam na posecivanje web stranice xyz privatnog trackera.

Cemu sluze ovi passovi , registrovanju na demonoid ili necem drugom ?

Ovom prvom ;)

Konačno.

Sad jedno iznenađenje, ali pre toga pročitajte pravila:
-Morate da volite elektronsku muziku, GLAVNO!
Ostalo pre ko PM-a!!!
-Navedite mi tačno koje podžanrove slušate, a i stil ako znate
-Omiljene producente, DJ-eve, Radio Emisije, Labele
-Zašto služate baš taj žanr, i kako ste došli u kontakt sa njim
-Koje ste sve događaje posetili i na koje bi ste želeli da idete
-Speedtest.net dokaz o brzini, username na nekom od trackera da vas proverim.

Naravno, bez glavnog prvog pravila nemojte ni da me pmujete, a ni ako imate suviše mali upload.Kratka obrazloženja ću ignorisati, i svaki vid smaranja tipa šta šta šta je to.

Volim "elektroniku" , i dugo sam razmišljao da li da ti pošaljem PM, ali ovo tvoje uslovljavanje mi se blago rečeno gadi.

P.S.

Navedi ti meni sastav Juventusa iz 1972 godine, naravno sa brojevima ličnih karata, i kratkom analizom porodičnog stabla svakog igrača.

Uradi navedeno i imaš od mene rapid premium nalog pretplatu na godinu dana

P.P.S.

Oni koji ti se budu javljali i moljakali te, su još veći gmazovi nego ti.
Još uvek si srednjoškolac, a već imaš takav način razmišljanja.

Od mene toliko, bench forum je oduvek odisao demokratijom..........

Siguran sam da postoji još ljudi koji misli isto, ali se plaše za svoje usrane naloge i postove.

Ima na benchu stvarno okej tipova, koji hoće da pomognu, njima svaka čast.

Poslednja izmena:
Volim "elektroniku" , i dugo sam razmišljao da li da ti pošaljem PM, ali ovo tvoje uslovljavanje mi se blago rečeno gadi.

P.S.

Navedi ti meni sastav Juventusa iz 1972 godine, naravno sa brojevima ličnih karata, i kratkom analizom porodičnog stabla svakog igrača.

Uradi navedeno i imaš od mene rapid premium nalog pretplatu na godinu dana

P.P.S.

Oni koji ti se budu javljali i moljakali te, su još veći gmazovi nego ti.
Još uvek si srednjoškolac, a već imaš takav način razmišljanja.

Od mene toliko, bench forum je oduvek odisao demokratijom..........

Siguran sam da postoji još ljudi koji misli isto, ali se plaše za svoje usrane naloge i postove.

Ima na benchu stvarno okej tipova, koji hoće da pomognu, njima svaka čast.
+1
S' tim sto uopste nisam razmisljao da posaljem pm :)

Poslednja izmena:
Brate.......... Corey je pomogao mnogo ljudi i ovo sto se tice elektronike i njegovog giveawaya je njegova samo dobra volja Njegov invite Njegova Pravila ako vam se ne svidja sta je tu je sad posto nisi dobio pozivnicu sad tu kukas i jauces i nazivas ga gmazom sto ti nije dao pozivnicu...meni licno mi se dopada njegovo pravilo za giveaway sto bi dao nekom pozivnicu za tracker kad covek nevoli el. muziku nego oce samo da ima jer je rangiran na FST level 21 i tako nesto i sto bi dao nekom pozivnicu kad taj nema ni seedbox niti dobar upload a vecina srbije ima 512/64 internet koji ce njima privatni tracker kad sa 64 uploadom nemoze da vrati 1:1 ratio nego ako mu stigne warning za los ratio icice da cheatuje da 95% nasih su cheateri svaka cast 5% ljudi koji to nisu i Corey sto je ulozio mnogo truda na taj tracker jos samo fali da pozove nekog ******a cheatera/tradera pa da mu ode nalog u....
i ova pravila nisu teska za pravog ljubitelja el muzike al stvarno nisu teska a ti posto si n00b i sto si svestan da ne mozes da ispunis pravila sad tu cmizdris ko neka klinka

P.S.
Corey brate svaka cast na giveaway-u
i za staffere/modove sorry za off al sam morao da regaujem jer su ga ipak neki drugi zapocinjali...

Poslednja izmena:
Ova tema i ovaj forum nisu jedno za drugo. Lock ili da sluzi samo kao info o otvorenim registracijama i freelechu i bitnijim informacijama iz torrent sveta ;) Ostalo (pozivnice, uslovljavanje, moljenje,izdr....) je degutantno, bar za ovaj forum.

jedna tema je ugasena, a vidim i ova je na putu. Dajte malo se uozbiljite. Njegov invite njegovo pravo, i ja ne volim uslovljavanja, ali to je njegovo pravo... dajte svedite pricu samo na trakere, pozivnice vesti, otvoreni za regovanje, kakav je ovaj kakav je onaj...

da ne bude off topic KG jedna pozivnica, na pm

jedna tema je ugasena, a vidim i ova je na putu. Dajte malo se uozbiljite. Njegov invite njegovo pravo, i ja ne volim uslovljavanja, ali to je njegovo pravo... dajte svedite pricu samo na trakere, pozivnice vesti, otvoreni za regovanje, kakav je ovaj kakav je onaj...

da ne bude off topic KG jedna pozivnica, na pm

+1

Ma okej je sve to, njegov invite-njegovi uslovi.

Radi se o tome je svoj post toliko nakrkao znakovima uzvika i uslovima, kao da daje kilo suvog zlata.

Ja "baš ono brate" slušam elektroniku, i ne bi mi bilo teško da navedem te stvari........ali "tebra" to nije moj stil. Možemo da pričamo o " elektronskoj glazbi" , to uvek............

:,,:

Poslednja izmena:
da li neko ima pozivnicu za Gfxnews.ru ? znam da je retkost, ali ajde da pokusam :|

Dekarde evo Serb ti je govorio.

Taj giveaway, ne dajem da bi ti ili neko drugi imao tek tako, ili zato što je OMG LEVEL 12, iskreno boli me k za te levele, i ja samo želim da osoba koju pozove to i zaslužuje.I pitanja nisu glupa nego samo tebe ta tematika očigledno ne zanima toliko pa da znaš te stvari.Tipično je srpski da se pljuje ono što se ne razume, a sama tvoja rečenica da ja previše tražim je velika glupost.

Dekarde evo Serb ti je govorio.

Taj giveaway, ne dajem da bi ti ili neko drugi imao tek tako, ili zato što je OMG LEVEL 12, iskreno boli me k za te levele, i ja samo želim da osoba koju pozove to i zaslužuje.I pitanja nisu glupa nego samo tebe ta tematika očigledno ne zanima toliko pa da znaš te stvari.Tipično je srpski da se pljuje ono što se ne razume, a sama tvoja rečenica da ja previše tražim je velika glupost.

U redu je, ne želim više da tupim na temu, i da idem u off.......

P.S.

Serb je totalno nepismen, morao sam da pročitam tri puta njegov post da bih iole shvatio šta hoće da kaže. ( samo :type: , i džepna gramatika :d)

A što se tiče toga da ne slušam elektroniku, u pravu si.........samo delimično

http://www.ultimae.com/en/composers/index.html

i,

među njima neprevaziđeni........

http://www.carbonbasedlifeforms.net/

Ovo je 90 posto acid ambient, ali to je već tema za Bench Clubbing.

I da lepo je to što si mnogima pomogao, to pozdravljam. Aj vozdra.........:)

Poslednja izmena:
Dobro Dekarde sada reci ti onda meni šta je problem, što me onda nisi pmovao ako ti to treba uopšte ?

U redu je, ne želim više da tupim na temu, i da idem u off.......

P.S.

Serb je totalno nepismen, morao sam da pročitam tri puta njegov post da bih iole shvatio šta hoće da kaže. ( samo :type: , i džepna gramatika :d)

pazi o cemu pricas i kome ti govoris da je nepismen nisam ja kriv sto ti imas nekakve probleme :smash: ni sam ne znas sta oces... prvo tu se zalis na pravila kako neko radi giveaway lol pa onda posle govoris de je neko nepismen ako nisi skontao o cemu sam pisao e onda ti nemogu pomoci...:d:smash:
lol

Poslednja izmena:
Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno