Po meni je najbolji torrentleech ali mora pozivnica i imaju veoma striktna pravila.
lol demonoid je nekada davno bio dobar, danas je tezak shit, lasttorrents.org je sve sto ti treba...Mislim da još uvek nisam našao ni jedan tako sveobuhvatan tracker kao što je bio demonoid.
Šteta, zamundu jurim već neko vreme ali nikako da ubodem kad su otvorene registracije a bitsoup je jako siromašan sadržajem a i ubiše spamovanjem sa nekim ponudama i glupostima.
jel vam radi zamunda danas
Jel vam radi crnaberza?
Jel vam radi crnaberza?
Ne radi,veovatno opet neko cimanje oko servera.ljudi jel vama radi ovaj torrent sajt?
www.lasttorrents.org
meni neradi vec danima, ajde neka neko proba samo da vidim dali ce da mu ucita uopste stranicu jer kod mene neotvara! izgleda da imaju neki problem ili da je sajt ugasen ili da je opet promenjena web adresa???
ljudi jel vama radi ovaj torrent sajt?
www.lasttorrents.org
meni neradi vec danima, ajde neka neko proba samo da vidim dali ce da mu ucita uopste stranicu jer kod mene neotvara! izgleda da imaju neki problem ili da je sajt ugasen ili da je opet promenjena web adresa???
Radi provereno evo sad sam na njemu tako da je nesto do tebe, pozz
je bas je do mene! danima ne moze da se uloguje na sjat ni ja ni jos polovina mog drustava svi na razlicitim provajderima neko na cable net neko na adsl, po tvome onda kod nas nikoga nije uredu! ali kao sto sam na drugom mestu napisao sajt je proradio i sada funkcijonise najnormalnije! a ti ako nisi imao nistam pametnije da kazes onda nisi morao ni to!
Covece ja sam ti samo rekao da tracker radi a ako radi i meni i nekolicini mojih prijatelja onda jedino mogu da zakljucim da je nesto do tebe, a TI AKO NISI imao nista pametnije da napises nisi morao ni ovo sto sam citirao, i malo kulture i postovanja nije na odmet, nauci da komuniciras sa ljudima koji zele da ti pomognu, koje ne poznajes, koji su normalni....
Pozz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari