Šta je novo?

Torrent sajtovi

aca85

Slavan
Učlanjen(a)
22.12.2008
Poena
319
Zanima me dal neko zna neke dobre sajtove kao Demonoid ili ArenaBg ? (znaci da nisu javni,kao isohunt,minova,Treactor,itd) ?

Poslednja izmena:
Definitivno zamunda,relativno cesto otvaraju registracije i lako je odrzavati ratio.

Nisi rekao da li sajtovi na kojima trebaju pozivnice ili su cesto otvoreni. Ako je ovo drugo imas bitsoup,zamunda,torrents.ru...

Po meni je najbolji torrentleech ali mora pozivnica i imaju veoma striktna pravila.

Ne fali nista ni IPTorrents.com ,a do pozivnice je lakse doci ;)

Po meni je najbolji torrentleech ali mora pozivnica i imaju veoma striktna pravila.

On je najbolji :) jes da me banovali vec 2x :p ali ***,moram priznati da im je osoblje pokvareno birokratsko @#!$#$@%#% ... :( ...

Hmm,par zanimljivih...
da podelim jedan moj http://0.arenabg.com/ omiljeni sajt.

Malo mi bedak za torrent.ru...sto mi kaze da se mogu registrovati samo izmedju 7-8 ujutru >_> ffs

Poslednja izmena:
Mislim da još uvek nisam našao ni jedan tako sveobuhvatan tracker kao što je bio demonoid.
Šteta, zamundu jurim već neko vreme ali nikako da ubodem kad su otvorene registracije a bitsoup je jako siromašan sadržajem a i ubiše spamovanjem sa nekim ponudama i glupostima.

hmmm.... gamato.info?

Mislim da još uvek nisam našao ni jedan tako sveobuhvatan tracker kao što je bio demonoid.
Šteta, zamundu jurim već neko vreme ali nikako da ubodem kad su otvorene registracije a bitsoup je jako siromašan sadržajem a i ubiše spamovanjem sa nekim ponudama i glupostima.
lol demonoid je nekada davno bio dobar, danas je tezak shit, lasttorrents.org je sve sto ti treba...

Ni meni danas ne radi Zamunda, niti Torrentbits.ro

mislim da sad radi svima :)

posto na svakom torrentu stoji 0 0

Pa to meni je radio sajt ali mi je stajalo seed 0 leech 0

I meni samo 0 0.
Imaju nekih problema sa trackerom, valjda će da poprave uskoro

IP torrents je takodje odlican...Do pozivnice nije tesko doci...Na PCBerzi je dosta likova dijelilo pozivnice...Mozda je ostalo jos pozivnica tamo...

Jel vam radi crnaberza?

ljudi jel vama radi ovaj torrent sajt?

www.lasttorrents.org

meni neradi vec danima, ajde neka neko proba samo da vidim dali ce da mu ucita uopste stranicu jer kod mene neotvara! izgleda da imaju neki problem ili da je sajt ugasen ili da je opet promenjena web adresa???

Radi provereno evo sad sam na njemu tako da je nesto do tebe, pozz

je bas je do mene! danima ne moze da se uloguje na sjat ni ja ni jos polovina mog drustava svi na razlicitim provajderima neko na cable net neko na adsl, po tvome onda kod nas nikoga nije uredu! ali kao sto sam na drugom mestu napisao sajt je proradio i sada funkcijonise najnormalnije! a ti ako nisi imao nistam pametnije da kazes onda nisi morao ni to!

je bas je do mene! danima ne moze da se uloguje na sjat ni ja ni jos polovina mog drustava svi na razlicitim provajderima neko na cable net neko na adsl, po tvome onda kod nas nikoga nije uredu! ali kao sto sam na drugom mestu napisao sajt je proradio i sada funkcijonise najnormalnije! a ti ako nisi imao nistam pametnije da kazes onda nisi morao ni to!

Covece ja sam ti samo rekao da tracker radi a ako radi i meni i nekolicini mojih prijatelja onda jedino mogu da zakljucim da je nesto do tebe, a TI AKO NISI imao nista pametnije da napises nisi morao ni ovo sto sam citirao, i malo kulture i postovanja nije na odmet, nauci da komuniciras sa ljudima koji zele da ti pomognu, koje ne poznajes, koji su normalni....

Pozz

Covece ja sam ti samo rekao da tracker radi a ako radi i meni i nekolicini mojih prijatelja onda jedino mogu da zakljucim da je nesto do tebe, a TI AKO NISI imao nista pametnije da napises nisi morao ni ovo sto sam citirao, i malo kulture i postovanja nije na odmet, nauci da komuniciras sa ljudima koji zele da ti pomognu, koje ne poznajes, koji su normalni....

Pozz

pa da si procitao sta sam napisao onda bi znao da nije do mene jer ako meni na telekomu neradi kako onda i onom kolegi koji je na sezamu jos jednom koji je na sezamu, pa kolegi koji je na sbb-upa jos jednom na sbb-u nije radilo u istom trenutku kada i meni i to danima. ti hoces da kazes da je onda kod svih nas bio problem a kod tebe i tvog drustva je radilo daj molimte nemoj da radis na forumu ono sto se radi u wc-u a posle tu jos prodajes neke fore!

p.s. ovo su samo neki od prijatelja koji su probali da se loguju a ima ih jos na drugim provajerima, doduse sajt je proradio kada meni tako i mojim prijateljima a video sam da ima jos ljudi koji se raspituju sta je sa sajtom tako da mani se gluposti i pametovanja!

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno