Šta je novo?

Torrent gushi vezu?

torrent-i su za mene bili jak razlog da predjem na linux. imao sam bsod na windows-u kad azureus otvori preko 1000 konekcija ko zna zbog cega nije ni bitno.
anyway, bilo bi lepo kad bi imao neki shaper (cFoss ili slicno) tako da mozes da prioretizujes odlazece male ack pakete i http saobracaj. ja imam 768/192, i ogranicio sam download na 70k. probaj onaj speed scheduler plugin za azureus, mislim da to moze i utorrent.

I ovaj ASUS je krshex od router-a :S:, tj. mogao bi da prodje samo kao JAKO dobar single user modem... :d

Kad sam sam na vezi, eMule pici non-stop oko 53-54KB/s sa ogranicenjem na 100 konekcija i surf bukvalno leti, al' cim se nakaci i cimer (koristi eMule i SoulSeek) surf pocinje opasno da smara i na mojoj i na njegovoj masini (eMule i dalje radi na ~50Kb/s, ali cesce gubi konekciju sa serverima - 2-3 puta dnevno). Interesantno je sto izlazak iz Opere i ponovno pokretanje malo pomaze. :trust:

Nekad se toliko zaglupi da ne moze uopste njegovoj "konzoli" da se pristupi - mora da se saceka i proba kasnije. Mogu da mislim koja katastrofa bi bila da se nakace 4-orica... :d E, da, kad se treci nakaci i nesto kopira od jednog od prve dvojice bez kacenja na net, to zagusuje internet konekciju, iako je u pitanju 100Mbit LAN... :trust:

BTW, cFos sam i sam hvalio (zato sto sam poceo da ga koristim bas onda kad su bili najveci problemi kod Najebee-ja, pa sam se izgleda gadno istripovao :d), al' verujte - totalni je krsh... :( Najjace od svega je sto sam ga jedva deinstalirao i to rucno iz registry-ja, posto sam konstantno dobijao BSOD pri normalnoj deinstalaciji. :wall:

Meni se restartuje racunar kad je ukljucen Utorrent... i to puuuuuuuuno puta.. na svakih pola sata... kablovski internet :(... Jel to isto zavisi od podesavanja ili jok? Sorry, ja sam maji i ne znam nista.. novisha :)

Fala i oprostite ako pitam glupost.

Cisto ako nisi primetio tema je stara 2 i kusur godine ;) .
Sto se reseta tice.......stvarno neznam aj jos nesto detaljnije (koliko je stara win instalacija btw(.

Stara stara, ali ima vrednih... Ja se uverih! :))
Pa veoma je nova instalacija, pre par meseci je sastavljena nova mashina i ubacen XP
A detaljnije.. pa radi, skida normalno, i onda se odjednom restartuje i nastavi gde je stao... Koliko toi moze da utice na hardver?

Nazad
Vrh Dno