Jesi li siguran za µTorrent da od uploada ne zavisi download? Ako stavis download na max 5kb/sec dobijes u dnu µTorrenta status "ograniceno preuzimanje" download ti je onda max 30kb/sec i upload 5kb/sec. A imas i opciju "vodic za brzinu" u kome samo programu stavljas do znanja koliki ti je upload, download ga ne zanima jer od uploada zavisi sve, tako da su nas provajderi malo ogranicili jer su povecali samo brzinu za download.
Ja sam sad sa prelazom na vecu brzinu dobio vrlo malo, µTorrent varira sa downloadom, probacu jos neke kombinacije pa da vidim. Inace ako pokrenem i vise torrenta za download, on obara brzinu prvom torrentu i desi se da svi pokrenuti torrenti ukupno ne predju 30kb/sec zajedno, i to traje poprilicno dugo. Mozda je koriscenje 2-3 torrent klijenta istovremeno ono pravo![]()
100% barem sa ovom zadnjom verzijom,download ide preko 160kB/s a upload je ogranicen na 3,ne znam gde µTorrent pokazuje da je brzina ogranicena,nisam to video?
100% barem sa ovom zadnjom verzijom,download ide preko 160kB/s a upload je ogranicen na 3,ne znam gde µTorrent pokazuje da je brzina ogranicena,nisam to video?
Kod mene opet isto,stavio sam global upload limit na 3 i vidi se dole u uglu da pokazuje ogranicenje za upload [3k] ali nigde ne pise da mi je ogranicen download i torrent na adsl-u opet ide 75kB/s.
Ja sam do sada uvek ogranicavao pojedinacno upload zato sto nikada ne skidam vise od jednog torrenta.
@Aargh probaj kako je u 1.8.1
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari