Šta je novo?

Torchlight [action rpg, diablo clone]

Ok, ubio sam tog poslednjeg boss-a. Ona riba govori da ipak tu treba jos da se ostane i da kao nije kraj... ima li tu jos nesto konkretno da se radi ili samo da se zavrsavaju misije kod onog lika sto otvara portale? Takodje, nisam nasao EMBER za onog lika, govorio je da se nalazi u prostoriji punoj vode... a ova riba kaze da mora podzemlje da se ocisti ali ono je ocisceno...

Na kraju sam imao preko 100 smrti. :D Zadnjeg boss-a sam igrao jedno sat vremena, ubio me je jedno 70 puta. :D ***, nisam mogao da se vratim u grad da kupim healing... znam da je na prethodnom spratu postojao portal ali mislim da sam tu otisao i vratio se energija boss-a bi se vratila na full... zato nisam smeo da tu izlazim...

Provalio sam da dole u gradu preko jednog mostica postoje dva lika koja daju isto onako glupe zadatke kao i oni vezano za rudnik samo sto se ovde silazi u neko drugo podzemlje... da li i tu ima 30+ nivoa ?

To je kripta koja se otvara kad ubijes zadnjeg boss-a i mislim da ona nema kraj.

Ja imam cudan problem - sinoc sam poceo da igram, pocistio 5 levela, izasao iz igre i mog karaktera nema nigde? Bug ili "bug"?

Nazad
Vrh Dno