Šta je novo?

Torch browser-All in One

• Začetnik teme Začetnik teme zuke
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

zuke

Slavan
Učlanjen(a)
31.08.2007
Poena
395
Cudi me da nije bila ova tema ranije ovde(a nesto ni na drugim nasim sajtovima cini mi se).

Elem slucajno naleteh na ovaj browser http://www.torchbrowser.com/ ,i moram reci da sam prezadovoljan.Nema nesto mnogo informacija o njemu,ali vidim da je google-ov proizvod,veoma je slican chrome-u(pogotovu meni-ji i podesavanja).Veoma je brz,a ima i mogucnost skidanja torrenta i video-materijala,shvaticete o cemu govorim kad ga probate.Malopre skidoh neki materijal sa youtube(samo se klikne na dugme u vrhu) i skidao je skoro max brzinom,sto nije slucaj sa real player downloadom i jos nekim koje sam probao za slicnu svrhu.Takodje i za torrent ima dugme desno u vrhu i skida max brzinom.Mislim da je ovo odprilike ono ka cemu treba i ka cemu ce se kretati browseri u buducnosti.

torch_bittorrent.jpg

Nisam nigde nasao da jeste google-ov proizvod(mada to nije ni sustina ove teme i ovog browsera) ,al mi nekako bilo logicno jer je vrlo slican chrome-u(sto slike potvrduju).Font ,ikonice,raspored u options-u...
I ja sam negde procitao da je radjen na osnovu "Chromium technology platform",ali jel to znaci da moze da izgleda skoro identicno(vecina ,da nema torrent ,media i share button ,ne bi ni primetila razliku) !?
Cak su im i ikonice veoma slicne(pre svega mislim na boje,mozete videti na dnu svake moje slike).No ,ne znam nisam toliko upucen u sve te stvari oko prava i krsenja istih,pa mi je cudno da bi neko dozvolio toliko slicnosti.
Ali kao sto pomenuh ,nije to toliko ni bitn😵vaj Torch browser je za mene otkrice,pogotovu zbog torrent i media dodatka,koji su vrlo korisni i siguran sam da ce se browseri u buducnosti kretati u tom pravcu!

Nije problem samo napraviti dobar browser. Najveći je problem da on bude prihvaćen jer tek tada se može očekivati dobra podrška kad je reč o gomili servisa, sajtova i itd.

Googletu je bilo lako d anapravi browser jer je odmah u startu fenomenalno radio sa njihovim servisima a onda su se drugi brže bolje utrkivali d aga podrže zbog istog tog google.

Opera je sasvim druga priča, sređen browser moža i bolji od drugih ali sa veoma malim uticajem na tržištu što dovodi do frustracije korisnika jer gomila sajtova spečifičnh inplementisanih rešenja ne radi ili loše funkcioniše

Torch Browser Update ver 25.0.0.3834 version (Basic Post) - 07/22/2013
Torch Browser is a web browser so you can access the internet safely and quickly with customizable capabilities. Torch Browser is fully integrated functionality in the browser gives you the ability to search quickly and strongly.
torch.png

The main features of the Torch Browser:

- The web browser lets you access the internet safely and quickly with customizable capabilities.
- Finding information on the internet with the results returned to serve diverse needs full use of its users.
- Absolute Secure web access activities by not saving any URL information, passwords, cookies, ...
- Share your favorite websites to your friends and other users on Facebook and other sites.
- Built-in Torrent to manage and speed up the file download computer data.
- Security features high back support protects your computer against malicious programs, by phishing messages displayed when you access to untrusted sites and regularly update the latest security.

download-logo.png

Link download Torch Browser : http://taimienphi.vn/download-torch-browser-1709

Poslednja izmena:
Nije problem samo napraviti dobar browser. Najveći je problem da on bude prihvaćen jer tek tada se može očekivati dobra podrška kad je reč o gomili servisa, sajtova i itd.

Googletu je bilo lako d anapravi browser jer je odmah u startu fenomenalno radio sa njihovim servisima a onda su se drugi brže bolje utrkivali d aga podrže zbog istog tog google.

Opera je sasvim druga priča, sređen browser moža i bolji od drugih ali sa veoma malim uticajem na tržištu što dovodi do frustracije korisnika jer gomila sajtova spečifičnh inplementisanih rešenja ne radi ili loše funkcioniše

Kada se ne postuju standardi. Inace ne bi bilo problema.

Nazad
Vrh Dno