Šta je novo?

Torbice za male digitalce (Optio S4) - Gde?

Diablo

Čuven
Učlanjen(a)
29.11.2003
Poena
649
Gde mogu da nadjem tako male torbice ili jos bolje ako ima da se nadju tacno za model Pentax Optio S4?
Javite gde je dobar izbor takvih torbica/futrola.

Thanks

Poslednja izmena:
Bio tamo bas pre par dana i nemaju neki preterano veliki izbor. Mislim, sve su im na istu foru. Nema nijedna na rajsferslus, sve su otvorene. Bar mi se tako ucinilo; nisam preterano obracao paznju na torbice jer sam trazio nesto drugo. Moracu izgleda opet da svratim tamo...
Hvala Sasa!

Ima li ih jos negde mozda, narode? Gde ste ih nabavljali za svoje aparate?

Poslednja izmena:
Video sam danas jednu lepu malu, pise da je za mp3 plejer ali mislim da bi pentax stao u nju.
Drugo, ima za iPAQ-a, tj. PDA, ubacuje se odozgo na preklop. Malo bi landaro pentax unutar ali mislim da bi posluzilo.

Pozdrav!

Gde si video?
Ne smeta ako ima i malo lufta... za rezervnu bateriju ako nista drugo... :)

Poz!

Hvala puno! :)
Ne znam kolike su dimenzije tog PDA-a i mp3 player-a, al S4 je manji od kreditne kartice. :) Probacu na licu mesta...

Pozdrav!

Ipaq je solidan, mozda stanu i dva Pentaxa u 3970 koji je na slici. Ali ona druga za mp3 plejer je bas mala, za nju je pentax mislim taman.

Ja isto pitanje:
zelim torbicu koja moze lepo da se zatvori, ali da ne landara previse za c770...
imam original olympus, ali je em pretanka, em nema cibzar...
predlozi? po sajtu, lowepro dres25 bi mi odgovarao, ali istog nema u ns...

Probaj u IPS-u, Plato...

Hvala, hvala! :)
A ima li mozda u Vuka Karadzica neka radnja? Tako mi nesto rece brat, ali nije siguran, pa da vidim mozda se neko seti ako stvarno ima.

Vratio se iz grada. Svugde sam trazio i nasao jedino u Vuka Karadzica (Nikon). Uzeo sam i futrolu za digitalca (2 komada! :d), za mobilni i za mem kartice. Lowepro su sve, fenomenalne!!!

Nazad
Vrh Dno