Koristite zastareli preglednik. Možda se neće pravilno prikazivati ova ili druge veb stranice. Trebalo bi da nadogradite ili koristite alternativni preglednik.
Gde mogu da nadjem tako male torbice ili jos bolje ako ima da se nadju tacno za model Pentax Optio S4?
Javite gde je dobar izbor takvih torbica/futrola.
Bio tamo bas pre par dana i nemaju neki preterano veliki izbor. Mislim, sve su im na istu foru. Nema nijedna na rajsferslus, sve su otvorene. Bar mi se tako ucinilo; nisam preterano obracao paznju na torbice jer sam trazio nesto drugo. Moracu izgleda opet da svratim tamo...
Hvala Sasa!
Ima li ih jos negde mozda, narode? Gde ste ih nabavljali za svoje aparate?
Video sam danas jednu lepu malu, pise da je za mp3 plejer ali mislim da bi pentax stao u nju.
Drugo, ima za iPAQ-a, tj. PDA, ubacuje se odozgo na preklop. Malo bi landaro pentax unutar ali mislim da bi posluzilo.
Ja isto pitanje:
zelim torbicu koja moze lepo da se zatvori, ali da ne landara previse za c770...
imam original olympus, ali je em pretanka, em nema cibzar...
predlozi? po sajtu, lowepro dres25 bi mi odgovarao, ali istog nema u ns...
Vratio se iz grada. Svugde sam trazio i nasao jedino u Vuka Karadzica (Nikon). Uzeo sam i futrolu za digitalca (2 komada! :d), za mobilni i za mem kartice. Lowepro su sve, fenomenalne!!!