Šta je novo?

Torba za notebook

Carlito

Čuven
Učlanjen(a)
16.04.2001
Poena
619
...imate li neku preporuku...treba mi neka malo veca, znaci da stanu dokumenta , rokovnik..mozda malo vise papira ponekad...i naravno notebook sa svim dodacima (punjac, kablovi za TV-out,tel.kabl..)...
Vidim da kod nas ima CaseLogic i Targus...Samsonite?
Treba da kupujem pa rek'o da vidim - mozda je neko bio pred istim zadatkom...
Pozdrav! :happy:

Targus imas u Tehnomarketu, vrhunske torbe.
Samsonite je jos jedina firma u koju bi stavio nesto toliko vredno, a pogotovo Samsonite ima vecih modela.
Targus sa druge strane ima "napucanijih" varijanti, sa "vazdusnim jastucima" i kojekakvim slicnim "perverzijama".

Najbolje je da se prosetas do Tehnomarketa i pogledas Targus, da steknes utisak sta je dobra torba.
Samsonite sam video u starom merkatoru, dole levo kada ga gledas sa autobuske stanice na pocetku prolaza kroz merkator ka parku/parkingu sa druge strane, tik uz bioskop Jugoslavija.

Pozdrav!

Hvala, Sasa!
Otici cu da vidim Targus...a ako naletim na neku dobru Samsonite-prednost ide njoj zbog pozitivnog visegodisnjeg iskustva sa koferima iste firme.
Pozdrav!

Moja preporuka za Targus. Uzeo sam u Tehnomarketu i jednom recju torba je savrsena. Koza je odlicna ali i zato cena poveca. ~9000din

Pozdrav

manicic je napisao(la):
Moja preporuka za Targus. Uzeo sam u Tehnomarketu i jednom recju torba je savrsena. Koza je odlicna ali i zato cena poveca. ~9000din

Pozdrav

Cena im je malo jača jer imaju DOŽIVOTNU garanciju, koja važi i kod nas (znam pouzdano), pa su preporučljivije rešenje od CaseLogic-a i Samsonite-a.

Mama je bash sad uzela Targusa i torba je fenomenalna!
Svaka reporuka!

Ma Targus, strogo.
Sta reci kada IBM uz svoje uredjaje daje/prodaje upravo ove torbe 😉

Pozdrav!

Nazad
Vrh Dno