Šta je novo?

Torba za notebook

• Začetnik teme Začetnik teme luka.l
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

luka.l

Čuven
Učlanjen(a)
03.01.2002
Poena
649
Ko kod nas ima veci izbor torbi za notebook racunare. Treba mi torba, da je funkcionalna ali posto sam racunar platio 85€, zaista ne bih da me torba dodje skuplja od samog racunara.

Dakle, da li neko zna neku prodavnicu gde te torbve mogu da se vide (u obzir dolaze cak i platnene torbe).

Ako neko ima i polovnu torbu ali da je potpuno ocuvana...nek ponudi pa da vidimo....

Pozdrav i hvala u napred! :wave;

Imam ja, sto nisi pitao kada si kupovao komp 🙂
Dakle, imam neku crnu Targus(najbolja firma za ovo) i blago ljubicastu (mnogo bolje izgleda nego sto zvuci) Dicota.
Targusu je zeznuta koza na rucki za nosenje, ostatak je super ocuvan. Dicota je cela ocuvana odlicno.
Cena, ne znam, negde oko 20-30E. Ne znam koliko kostaju najjeftinije nove, ako su priblizne ovome, tj. ispod 50E (naravno, da valjaju) spusticu cenu.

Pozdrav!

Dobre torbe kostaju bas toliko koliko si platio racunar, a i vise... 😉

PS Targus je odlicna marka za torbe...

!Sasa, vodis me na pivo! cheers

Samsonite ima nekoliko modela i ja sa pre nekog vremena uzeo 2 komada. Jednu za notebook sa 14 incha LCD i knap staje, mala kompaktna i bila je ispod 3000 dinara, a jednu nesto vecu (15 incha ekran, a moze pored i punjac da stane; ima i nekoliko pregrada vise...za facikle, diskove, kablazu i sl). Ona je bila nesto preko 3000 dinara...

Kupio sam ih na buvljaku na tezgi koja prodaje samo Samsonite...

Sasa je napisao(la):
Dakle, imam neku crnu Targus(najbolja firma za ovo) i blago ljubicastu (mnogo bolje izgleda nego sto zvuci) Dicota.
Targusu je zeznuta koza na rucki za nosenje, ostatak je super ocuvan. Dicota je cela ocuvana odlicno.
Cena, ne znam, negde oko 20-30E. Ne znam koliko kostaju najjeftinije nove, ako su priblizne ovome, tj. ispod 50E (naravno, da valjaju) spusticu cenu.

Pozdrav!

Kad kazes ostecena......da li je samo "ostecena" ili je rucka neupotrebljiva?

Sasa je napisao(la):

Pozdrav!

Ma nije mi palo na pamet, a tada i nisam bas mogao da dam pare i za to.....tako da je to ostalo nereseno. 🙂
Kad kazes ostecena......da li je samo "ostecena" ili je rucka neupotrebljiva?

Pozdrav....

100% upotrebljiva, koza koja obmotava "nosecu" traku je pohabana. Medjutim, ta srednja, traka (nije koza) je sasvim ok.
Dakle, ruznije izgleda, ali je savrseno upotrebljivo. Nece se desiti da ti ostane u ruci samo ona, 100% 🙂

Pozdrav!

Sasa je napisao(la):
100% upotrebljiva, koza koja obmotava "nosecu" traku je pohabana. Medjutim, ta srednja, traka (nije koza) je sasvim ok.
Dakle, ruznije izgleda, ali je savrseno upotrebljivo. Nece se desiti da ti ostane u ruci samo ona, 100% 🙂

Pozdrav!

Ok. Ajd' videcu nesto mozda sledece nedelje posto sam trenutno u frci malo sa vremenom. Cujemo se.

Pozdrav! :wave;

luka.l je napisao(la):
Ko kod nas ima veci izbor torbi za notebook racunare....

Ubedljivo najbolji izbor torbi za notebook-ove imaju u Sinteh-u. Ja sam sa drugarom bio pre neki dan po neke stvarcice kad ono citava postavka torbi. Koliko sam shvatio imaju skoro ceo asortiman Targus-a! Cene su stvarno O.K. Probaj preko njihove distributerske mreze...

Nazad
Vrh Dno