Šta je novo?

Torba za laptop?

DamjanMX

Čuven
VIP član
Učlanjen(a)
25.11.2000
Poena
619
Bio sam u samsonite-u, i ima ih za odprilike 3.5k din, ali nisu neke. Gledao sam i CaseLogiic-ove i one su od 3.5 do 5.5k din....ova od 5.5k din je moj trenutni favorit, cvrsta, jaka, lagana, sa ojacanjima, super je.....samo je malo skupa....jel ima neko neki predlog za torbu???

sta je bre skupa, ljuljnuo si preko 120.000 za laptop a sad ti je torba za njega skupa:)
kad si vec dao tolike pare za laptop onda treba da imas i odgovarajucu torbu, zar ne...

ja sam zemio
731533.jpg
i ok je za tu kintu

Obrati paznju na Targus modele. Nisu preskupi, a veoma su dobri. ASSUS je davao uz notebookove jeftinije targus modele i mislim da su cak i oni sasvim korektni. Posebno je bila dobra (koliko se secam) ona uz tesku kategoriju L5 notebook. Razmisli i sta ti treba kozna ili od sintetike. Kapiram da je kozna za ozbiljne ljude, pa ako si ozbiljan... :)

Mislim da Sinteh radi Targus-a, a verujem da se to moze naci u svakoj bolje opremljenoj prodavnici koja prodaje i notebookove...

PS: Ako se moze znati koji si notebook kupio?

Poslednja izmena:
Ma budi gay sa torbom,budi gay sa torbom :D

Salim se,ja sam uzeo Dell-ovu torbuljacu,jer je tu i laptop,punjac,gomilllaaaa fascikli i slicno....ti vidi prvo koliko ti mesta treba,tj. sta sve moras da vucaras uz komp,pa onda vidi dalje....

Naravno,da ne moram da budem na poslu u odelu,100% bih uzeo ranac....mnogo je jednostavnije,a i fizicki lakse.....

Poslednja izmena:
ja mogu da ti kazem gde imas za 20eura torbi ali greota bre da stavljas takav laptop u ovakvu konfekcijsku opremu, majke mi...
inace ja kupih od Mitnika nevidjenu torbu (gej varijanta, copyright jonel:)) koja ima takvu izolaciju za laptop da je to strashno...

pozdrav buci sa Vracara;)

Dobro de :) nije skupa, nego je skuplja......lose sam se izrazio......naravno da necu da se cigancim za torbu, nego sam bio samo na dva mesta a nemam ideju gde jos da pogledam.....ma dao bi i 100e za torbu....

BTW Uzeh Acera TravelMate 4502WLMi.......i zada sam odusevljen.....

centrino na 1.5ghz, 512ram-a, 60bg, ati 9700m, 15,4 wxga ??
evo sedim ispred jednog takvog i ne znam sta te odusevljava, mislim ok je za kintu za koju sam ga ja, npr, uzeo, ali opet panel prosek, greje se vise nego sto sam ocekivao...vec planiram kako i kome da ga prodam...btw ako moze da se zna za kolko si ga uzeo :)

e-walker je napisao(la):
centrino na 1.5ghz, 512ram-a, 60bg, ati 9700m, 15,4 wxga ??
evo sedim ispred jednog takvog i ne znam sta te odusevljava, mislim ok je za kintu za koju sam ga ja, npr, uzeo, ali opet panel prosek, greje se vise nego sto sam ocekivao...vec planiram kako i kome da ga prodam...btw ako moze da se zna za kolko si ga uzeo :)
1280x800 je sasvim ok za 15.4, naravno da uvek moze bolje, ali tesko sa veoma suzenim izborom kod nas.....a odusevljava me to sto je za pocetak brzi nego sto sam mislio da ce biti, lep je, ne pretrano tezak, komforan za rad....nije sto je moj....al rula :)

daj ne moj da me lozis da toliko kosta...jeste da je moj za 100mhz sporiji ali sam ga zemio za 1100... cudno skroz... :zgran:
da je brz jeste, dok ga ne zagusis, al to je za ocekivati, ako ces s' vremena na vreme da se igras, opet je ok... da je lak i nije al ajde...lep.. :)
nego jel si probao da rezes, nesto mi prave probleme oko toga??

Broz je napisao(la):
ja mogu da ti kazem gde imas za 20eura torbi ali greota bre da stavljas takav laptop u ovakvu konfekcijsku opremu, majke mi...
inace ja kupih od Mitnika nevidjenu torbu (gej varijanta, copyright jonel:)) koja ima takvu izolaciju za laptop da je to strashno...

pozdrav buci sa Vracara;)

Daj Broz, reci nama ostalima, koji nemamo laptop od 120.000 gde ima tih torbi za 20 e? :)

Ne znam odakle vam to da sam ga platio "nesto vise od 1500e" :) znam da sam pricao da planiram da dam toliko para, ali mislim (cak sam sta vise siguran) da nisam nigde rekao koliko sam platio laptop....pogotovu sto cenu ni sam jos ne znam :) ...treba da mi jave....

trebao bi meni neki kvalitetniji ranac za lap sa 16.1" ekranom pa me zanima ima li neko nekih konkretnih predloga poshto ja ovo josh nisam uspeo da nadjem kod nas. ili bar neku futrolu u koju bih ga samo stavio pa onda nju ubacio u klasichan ranac.

Supernova sa foruma je kupio neki ranac u Listu za 5000 dindzi - ranac je zaista fantasticnog kvaliteta, a ima ulozak za notebook-ove, koji se moze izvaditi (staje u onu najvecu pregradu). Da nije 5000, uzeo bih ga i ja, ovako, nish :).

DamjanMX je napisao(la):
Ne znam odakle vam to da sam ga platio "nesto vise od 1500e" :)

"Postovani,

Nedavno sam kupio prenosivi (notebook) racunar u vrednosti nesto vecoj od 1500e. Posto cu ga non stop nositi sa sobom na razna mesta, zanima me da li je moguce I kako doticni racunar osigurati od kradje? Ako je moguce, sta mi je sve potrebno da bih tako nesto I uradio. Bilo bi mi izuzetno korisno ukoliko bi mogli da mi kazete I aproksimativnu cenu za takav vid usluge.

Unapred zahvalan,

Nikola Damjanov
"

Broz je napisao(la):
"Postovani,

Nedavno sam kupio prenosivi (notebook) racunar u vrednosti nesto vecoj od 1500e. Posto cu ga non stop nositi sa sobom na razna mesta, zanima me da li je moguce I kako doticni racunar osigurati od kradje? Ako je moguce, sta mi je sve potrebno da bih tako nesto I uradio. Bilo bi mi izuzetno korisno ukoliko bi mogli da mi kazete I aproksimativnu cenu za takav vid usluge.

Unapred zahvalan,

Nikola Damjanov
"

Aaaa...ma ja samo to napisao samo da bih izbegao da im objasnjavam da tek treba da kupim laptop.....bilo mi tako lakse.... :)

ma kapiram ja ali pitao si odakle nam ideja...pa eto odakle meni ideja:)

Kupio sam laptop toshibu d 1770 eur, model je 17''. Zanima me stvarno kvalitetan ranac za 17'' modele. Pare nisu problem. Do sada po bg nisam naisa o na nista zanimljivo. Jesam na neki targus ranac od 70eur, ali mi veoma lose izgleda.
Pomagajte!:)

Ja sam pre par dana gledao torbe u Comtrade-u u YBC-u, lowepro 15'' je oko 3500din, a imaju i toshiba torbe za 17'' koje su oko 4-5k.
Poz

Nazad
Vrh Dno