Šta je novo?

Torba - Ranac?

obi_van

Čuven
Učlanjen(a)
11.02.2005
Poena
650
Pozdrav svima, zanima me da li neko moze da mi preporuci torbu ili ranac u koji bi smestio D5000 sa dva objektiva + laptop od 13"...hvala u napred na odgovorima!

Zaboravi na torbu ako ces sve to da vuglis sa sobom... Preporucujem ranac Lowepro Fastpack 250.

Još jedna preporuka za Fastpack, ja imam 15,4" laptop i malo više opreme sve staje u model 350. Tebi bi 250 trebao da završi posao. Najbitnije je da se težina rasporedi na oba ramena.

Ok hvala puno na savetima!

...nego jel zna neko gde ima da se pazari ista :)? Nemaju u bm-u ni axelfotou..?

Nikon shop u Vuka Karadzica, mozda.

pozd.

U Nikon Shop-u nema Fastpack 250 ali ima jako veliki izbor ranceva i torbi.

Ja kupio Slingshot 300AW. Jedini koji su imali, a da moze da stane ozbiljno telo i nasrafljen 70-200.

pozd.

Gledao sam te slingshot, ali nekako ne znam kako ce funkcionisati preko jakne, a i ne znam da li moze da se upakuje 12-13" laptop u njih...?

U slingshot ne ide laptop. 200 je manji, stane dosta opreme, ali nema waist belt, tako da sva težina ide na jedno rame. 300 je veći, tj. stvarno poveći i ima pojas za oko struka, pa može da rastereti rame.

Imam Vertex 300 ..... staje sve sto treba pa i sendvic za put ..... ako je to veliko ima i manjih verzija .... vrhunski ranac

Gledao sam te slingshot, ali nekako ne znam kako ce funkcionisati preko jakne, a i ne znam da li moze da se upakuje 12-13" laptop u njih...?

I ja ga nosim preko jakne. Funkcionise sasvim zadovoljavajuce.

pozd.

Kupio na kraju CompuDaypack Lowepro, savrseno mi odgovara :), hvala jos jednom na savetima!

Vrh Dno