Znaci ovo nije normalno...napolju je 3x stepeni, u sobi 31-32 a pored racunara je suludo toplo.Evo o cemu se radi...znaci masina iz potpisa...u idle-u temperaturaje oko 60 stepeni a kada nesto radim, na primer konvertujem avi u wmv (svakodnevna pojava...drugim recima to mi je posao) temperatura procesora ide na 76 stepeni a ventilator na hladnjaku se vrti sumanutom brzinom ide i do 4600 rpm.Znaci pored toga sto je nepodnosljivo vruce ubi me i buka.U poslednje vreme sam imao Intela [email protected] sa stock coolerom koji je na +3x stepeni bio relativno hladan, negde oko 47-48 stepeni i A64 3200+ venice, takodje sa stock coolerom, koji je na +3x stepeni takodje bio hladan - oko 30 stepeni.Medjutim ovo cudo se greje kao nenormalno.Skinuo sam "zvaku" sa coolera i stavio neku (ne mogu da se setim koju) pastu ali apsolutno bez ikakvog rezultata.O overclocku i da ne pomisljam.
E sada, znaci trebala bi mi preporuka za cooler.Ono sto mi je privuklo paznju su Coolermaster-ovi Hyper6+ i Hyper48, pa me zanima sta mislite o njima.
E sada, znaci trebala bi mi preporuka za cooler.Ono sto mi je privuklo paznju su Coolermaster-ovi Hyper6+ i Hyper48, pa me zanima sta mislite o njima.