Šta je novo?

Top Way gamepad ne radi na AMD/nForce masinama?

KIBLA`s

Čuven
Učlanjen(a)
11.12.2003
Poena
680
Moja oprema  
CPU & Cooler
i9 13900KF & NZXT kraken 360
Matična ploča
Asus Tuf Gaming Z690-Plus
RAM
2 x 32 GB Kingstone Fury DDR5
GPU
Asus Astral 5080 OS Gaming
Storage
2x1TB Kingston SFYRS/1000 + 2x1TB Patriot SSD
Zvuk
Creative Sound Blaster X3
PSU
Seasonic prime GX-1300
Kućište
Fractal Focus 2
Monitor
ROG SWIFT PG278QR 165Hz, G-SYNC
Miš & tastatura
DeathAdder v3 & Logitech Ultrax Premium
Laptop
Lenovo X1
Mobilni telefon
BlackBerry Classic (Q20) + iPhone 13 mini
Pristup internetu
  1. Kablovski internet
zasto ovaj gampad, top way model TP-U509II/TP-U519 ne radi na AMD/nForce masinama?
http://www.sztopway.cn/product/tp-pce4.htm pa skroz poslednji na toj stranici
probao sam ga na nForce 2, 3 i 4 i ne radi ni na jednoj uvek ispisuje usb device not recognized?

na intel masinama radi normalno probano je na 865, 875, 915, 955, 945, 965 najnormalnije radi, ubacis i polivas evolution

ovaj trip je odavno, ali me nije mnogo doticao, jer sam do sada bio na intelu, sad sam skoro presao na AMD i sad me nervira.

gamepad je ispravan kao i desetine drugih komada koje nisu hteli na nForce-u, a na intelu su radili
imali neko neki predlog, drajveri ne trebaju, tako pise na sajtu a i nema ih.

Poslednja izmena:
neki predlog?

Poslednja izmena:
Poslednja izmena:
I ja imam sličan problem sa Speed-Link Bullfrog Bluetouch Edition. U stvari, Windows prepoznaje gamepad, ali ne mogu da koristim analogni mod. Proban na drugim mašinama i radi bez problema. Imam nForce 2 ploču, a problem se manifestuje tako što prilikom povlačenja bilo kog od on dva džojstika na dole, gamepad se najpre zablokira, a zatim i resetuje i vrati u digitalni mod. Probao sam sve kombinacije nForce drajvera i drajvera za gamepad. Instaliran SP2.

proao sam ovo sto je Accuphase naveo ali jok.
i dalje isto.

ima li neko resenje za ovo sr*nje, a da nije zamena game padova

Ja sam imao sličan problem. Prvo kupim jedan takav isti joypad i on šljaka savršeno na NF2 i posle par nedelja uzme burazer još jedan da se ćeramo u PES-u i...taj drugi ne radi. Znači isti simptomi kao kod tebe, na NF2 neće a na intelu/VIA-i hoće... Anyway, taj drugi zavaljam i kupim Logitech Rumblepad 2 :guitar:

E imao sam ja taj nesrecni pad... Riknuo posle mesec dana. Prijavljivao mi je win da ga ne prepoznaje, promenis mu par puta usb slot u koji ga ubadas i proradi. Tako je bar meni bilo. Imam nforce570

Kilblo druze, moj brat ima nForce2 plocu i 4 komada ovih top way gamepadova i razbijaju se od fudbala.

Nista nije podesavano posebno, samo p'n'p.
Ima i MSI USB HUB 4/1 ali radi i BEz njega i SA njim.
Provereno, svaki dan po 2-3 sata najmanje.

BTW. 2 gamepada su se vec posle manje od 2 meseca malkice syebala. nije neka marka.
Uzeo je 4 razlicita modela, sve da ih proba.

Nazad
Vrh Dno