Šta je novo?

Top Spin 2 utisci

goran.a

Slavan
Učlanjen(a)
02.02.2006
Poena
379
Nakon vise sati igranja mogu reci da mi se ovo prilicno svidelo.Moglo je to i bolje ali generalno sam zadovoljan.Dosta paznje je posveceno treningu,dakle bez njega ste prilicno losi.Naravno,ovo mislim ukoliko zelite da igrate karijeru kao sto sam i ja poceo;) .Nije mi se svidelo sto je, recimo za servis pocetni trening uradjen prilicno tesko.Dakle kao pocetnik potrebno je pogoditi krajnjih 20cm dela predvidjenog za servis:mad: .Malo je popravljen lob,koji se u prvom delu mogao vratiti i na najjace udarce.Grafika je dosta dobra.Meni licno ne smeta sto je uradjeno kao TV prenos da gledate,valjda je to bloor ili sta vec.Igra je prilicno zahtevna,na mojoj konfi radi u 1024 i to taman da se moze igrati.

Bila bi mnogo bolja da nije reseno pomeranje igraca misem! Uzas blagi, ma koliko god se trudio, jednostavno ne mogu biti precizan koliko zelim sa misem.
Za ovu igru je definitvno potreban gamepad.

Ma daj, kupite gamepad. Užasno su igru ocenili u SK samo zato što je neupravljiva mišem i tastaturom. Pa ni Live for Speed se ne ocenjuje tako što ga "testirate" na tastaturi, nego se instalira ozbiljan volan. Tako i ovo. Igra je fenomenalna, ja je igram sa uživanjem na Logitech Chillstream Joypadu i isto je sve kao na Xbox360, ali imam full AA i AF, kao i 1080p rezoluciju, za razliku od konzole gde toga nemam i gde je 720p. Ali dobro, na Xboxu je bila tu još na samom launchu...

Poslednja izmena:
Da, da, uz pomoc gamepada igra je sasvim nesto drugo ... Ne znaci to da ova igra mora da se igra sa gamepadom, prvi top spin je dokaz da moze i tastaturom, medjutim, uprskali su novim nacinom upravljanja misem i tastaturom ... Nekako, imam osecaj da bi to moglo cak dati i dobar rezultat, da nije pre toga postojala i tastatura, pa je tesko sad privici ljude na neki nov sistem upravljanja ...

Sve u svemu, odlicna igra, i najbolje resenje je gamepad, drustvo, pivo, cips, i udri :D

Ma daj, kupite gamepad.

Gamepad-om je i igram:) .Doduse nije bozna sta,speed link-ov Bullfrog ali radi fino.Mozda uskoro uzmem sony gamepad,nekako mi deluje najsigurnije.

Ajde ako te ne mrzi okaci jednu slikicu da vidim kako izgleda na tim podesenjima.Igra je i meni odlicna.Nisam nesto preterano mario za opis.

Game je sasvim OK, naravno da je igra bez gamepad-a suludo rešenje. Ja sam dogurao do 1. mesta, osvojio sve bitne (i nebitne) turnire i vremenom se maximalno istrenirao. Sve je lepo rešeno, samo me nervira UŽASNA optimizacija... Meni (pogledaj config) radi OK na 1280x1024, ali je dubl nemoguće igrati zbog seckanja i usporenja. Bolje mi radi Oblivion...

Igra je fenomenalna, ja je igram sa uživanjem na Logitech Chillstream Joypadu

Zaintrigirao si me kad si spomenuo doticni gamepad pa sam otisao malo da ga pogledam i naravno kupio ga sutradan.
Totalno drugi dozivljaj sa gamepadom!
Sad ih odvaljujem kao pravi pro! :)
Jos malo da se naviknem pa krecem career ispocetka, sad cu da im... :D

jedini razlog sto sam je uninstallirao je blur,
mada je picimo drugar i ja kod njega, dobra igra, fantasticna animacija pokreta u igri i odlicna karijera stvarno zasluzuju sve pohvale,
samo da taj bul ima on/off

Ocena u SKu je previsoka ako se igra tas+mis kombinacijom, a opis je promasen. Nigde nije pomenuto da li gamepad popravlja upravljnje. Ja je igram nekih mesec dana preko tastature i misa, i nije mucenje kao sto je bilo na pocetku. Na najlaksem nivou mogu sa nekim boljim teniserom da pobedim svakog igraca. Igram samo osnovne udarce (a,d i ponekad s i w) bez kombinacija. Postoji li mogucnost da igraci ne menjaju strane odnosno da uvek igram sa udaljenom kamerom sa igracem prema meni. Ako je neko razumeo sta sam pitao neka mi odgovori. Dosadi menjanje kamere svaki cas. Ono zbog cega ga najvise i igram to sto mogu da pustim muziku u pozadini i neometano igram jer koliko sam primetio muzika u igri je krs.

Vi koji igrate sa gamepadom koja je vasa statistika posle utakmice?

Prilozi

• tenis ts2.JPG
    tenis ts2.JPG
    101.5 KB · Pregleda: 75
  • tenis ts2 2.JPG
    tenis ts2 2.JPG
    92.9 KB · Pregleda: 64
meni meni mnogo baguje.u onom osnovnom je sve u redu,ali kada zapocnem karijeru krece da stuca.ona muzika u pozadini baguje,zastaje.sve je uzasno usporeno.utakmice opet normalno idu.jeste konfiguracija slava (barton i 6600GT) i ne bi se cudio da sece u igri,ali mi je malo cudno da se to desava u meniju...

drugo,jel mogu neki tipovi.ja jos uvek nisam naucio da serviram.nikako ne mogu lepo da pogodim.takodje,ona kombinacija b8+neko dugme mi jaaako retko uspeva.da li je to sve stvar vezbe,ili negde gresim.
nema boga da zavrsim onaj prvi trening sa servis.pretesko je.

ajde,ako ne mrzi nekog iskusnog igraca da napise par tipova.dosta bi pomoglo.

Meni je uglavnom win on first serve na 80+%, ali trenutno sam na samom pocetku prve sezone u karijeri, pa samo koristim A, flat shot bez ikakvih top spinova ili lobova.
Time ne pravim greske sad dok se jos nisam istrenirao.
Mene interesuje koju taktiku koristite kada niste na servi?

ja jos uvek nisam naucio da serviram.nikako ne mogu lepo da pogodim.takodje,ona kombinacija b8+neko dugme mi jaaako retko uspeva.da li je to sve stvar vezbe,ili negde gresim.
nema boga da zavrsim onaj prvi trening sa servis.pretesko je.

Ta kombinacija radi samo ako pogodis uz kranju liniju.Dakle,dosta je tesko.

Ja sam vecinu treninga uspesno odradio cak i do 3 nivoa ali taj trening za servis mi stvara prilicne probleme kao i tebi.Ne mogu da ga predjem.

Nazad
Vrh Dno