Ovako. Monitor ni projektor mi ne trebaju, zato sto imam dobar LCD.
Sto se tice pada cene hd 5970 za koji mesec na 200 e (naucna fantastika)
Hteo bih jaku masinu za gaming iz prostog razloga. Ne zelim da ulazem u racunar narednih 5 godina ni jedan jedini dinar. Jedino ako nesto srkne, sto mu dodje visa sila.
ako bas moras da se igras na pc-iju uzmi onda
5850
i5 750
4 gb ddr3 neki kingston ili gail
hard od 750gb -1tb
dvd rezac
neko kuler master kuciste bez napajanja i
napajanje od 750W
problem je sto nemas sta da igras na pciju, svi novi naslovi su jadni portovi sa konzola, a sve igre koje izlaze na pciju i danas koriste hl2 engin, unreal 3 engine i doom3 engine a to je sve staro vec vise od 2 godine.
Na tvom mestu ja ne bi dao vise od 450 evra za komp, a ostatak bi dao za x360 elite, sa jos jednim kontrolerom i uz obilje "narodnih" igara koje rade neuporedivo bolje na njoj nego na pciju uzivao u igri u narednih 5 godina, ako ti driver odradi xclamp
🙂 PS3 ima svojih prednosti ali su igre skupe, bar novi naslovi, ali njegov blu ray bi ti omogucio da uzivas u filmovima na brd na tvom dobrom lcd-u.
Ako si uzeo kartu ko sto OCZ kaze onda sta da ti kazem kupi sve ovo gore sto navedoh osim graficke, al ko sto ti ljudi lepo rekose shvatices posle 6 mesici da si puko pare nepotrebno jer nemas sa cim da uposlis tu masinu, tj nemas sta da igras kad prodjes cod 4 i cod 5 bfc2 sto je sve jedno te isto.