Šta je novo?

* Top 10 SuperPi *

Pa ovo je rezultat koji se sa C2D postize na klokovima za svaki dan:wave: Red bi bio da ga ti malo bolje ugazis pre postovanja :D Recimo kao neki minimum 3.2GHz

Pa napisao sam da ce biti jos skoreva... al cekaj jel mi gledamo skor koji ce biti na stabilnoj masini ili da nasviramo pa da procesor radi... 10-ak min...

Pa napisao sam da ce biti jos skoreva... al cekaj jel mi gledamo skor koji ce biti na stabilnoj masini ili da nasviramo pa da procesor radi... 10-ak min...

Masina treba da bude stabilna kol'ko da zavrsi test, nista vise, znaci ganja se min. vreme po svaku cenu i samo to je bitno.

:wave:

Koliko je ovo ok rezultat za konfu iz potpisa?

Prilozi

• superpi.jpg
    superpi.jpg
    348.6 KB · Pregleda: 89
Koliko je ovo ok rezultat za konfu iz potpisa?

To je prosjecan rezultat za tu konfiguraciju samo sto si prevideo mi ovde objavljujemo 1M rezultate tako molba odradi 1M i postavi ponovo

Izvinjavam se. :)

Prilozi

• pi1M.jpg
    pi1M.jpg
    88.7 KB · Pregleda: 96
ma na bre raven!:)
ne treba da kvarish prosek nego da popravljash :D

Mene si zaboravio, post #345 ;) .

evo na 3.2 tj 400fsb, bez dizanja voltaze, box kuler, mem je stabilna i na 860 ali nisam hteo da forsiram zbog hladjenja, inace ovo je za 24/7, rez-18,565

Prilozi

• pi.JPG
    pi.JPG
    171.9 KB · Pregleda: 85
Poslednja izmena:
Skoro su nam isti rezultati, samo što je meni memara 667 default, a radi na 800.

Bravo Cwelle, nisam znao da ti Athloni mogu toliko i o jos na vazduhu.Svaka cast:cigar: :cigar: :banana:

Hvala. Ovaj kuler je stvarno strava, a i proc je extra. :)

Poslednja izmena:
Bravo :party: , stvarno odlican rezultat za bartona i vazduh, btw koliki je napon?

Poslednja izmena:
Svaka cast Cwelle, danas nema vise takvih mobile verzija kao iz vremena Bartona ;)

Nazad
Vrh Dno