Šta je novo?

tomb raider aod problem

Interesantan bag

Nivo u Ceskoj - The Strahow fortress. Posle ulaska u neku veliku halu i kokanja par neprijateljski raspolozenih protuva uzeo sam Access card low, medjutim posto sam "poginuo" par koraka dalje, ucitam se lepo na Qick load F9 i gle cuda. Lara na pravom mestu gde sam se bio i snimio. Ali, imam Access karticu:)))) ne moram opet da ih kokam ispocetka!

Dobra im fora.

P.S. Ipak sam ih poslao na onaj svet:)))

Re: Interesantan bag

ajvonn je napisao(la):
Nivo u Ceskoj - The Strahow fortress. Posle ulaska u neku veliku halu i kokanja par neprijateljski raspolozenih protuva uzeo sam Access card low, medjutim posto sam "poginuo" par koraka dalje, ucitam se lepo na Qick load F9 i gle cuda. Lara na pravom mestu gde sam se bio i snimio. Ali, imam Access karticu:)))) ne moram opet da ih kokam ispocetka!

Dobra im fora.

P.S. Ipak sam ih poslao na onaj svet:)))
Pri ulasku u pomenuti kompleks sa halama Lara vec ima Low Access Card koji se dobija od onog novinara na koga se nailazi pri samom pocetku Praga. Medjutim taj Low Access Card moze da se uzme i od jednog od cuvara u okviru kompleksa (naravno nakon sto ga posaljes na onaj svet :)), ali to uopste nije neophodno.

Da znas! Jeste.

To mi je promaklo, jer nisam gledau u Items posle ponovnog susreta sa njim.

Thanks!!!

Moze li neko da mi pomogne?
Zeleo bih da ona podesavanja podesim na najbolje moguce (naravno sto vise moguce a da pri tom igra bude igrljiva).
Imam KT400,XP2600+,1GB RAM,Radeon 9500(ne PRO),19" Samsung...

Hvala

Koliko sam do sada shvatio u osnovnim opcijama graficke iskljuci AA i ostalo a u setup u igre ukljuci sta oces?????
Inace vrati se na predhodne strane i nacices odgovore ljudi koji imaju slicne modele kao tvoja Ati!

Narode, ja nikako ne mogu da pokrenem tomb-a.
Kliknem RUN GAME, pocne onaj kratak EDIOS intro, uradi fade-out i UKOCI SE igra - moram da je gasim iz taskmanagera koga jedino (posto je crn ekran u tom trenutku) mogu pozvati carobnom kombinacijom tastera CRTL+ALT+DELETE

heeeeeeelp :boom:

Nadji novije drajvere za graficku. Da li imas direct x 9.0a? Da li si instalirao patch za igru? Mozda drajveri od zvucne su ti stariji........

Pogledaj odgovore od pre, dao sam reply sa nekim ATI stavkama....

Instaliran Catalyst 3.5 (od ponedeljka cu ubaciti 3.6 pa cemo videti da li ima promena)
9.0a instaliran ujedno sa igrom tj. sa cd-a na kome je igra
Instalirani poslednji (3.45) drajveri za RealTek 5.1 (integrisana na Gigabyte 7VAXP Ultra ploci). Cak sam i probao u seting da iskljucim zvuk za igru ali ni to ne pomaze
da, instalirao sam patch - onaj od 5MB

ali i posle svega isto s(r)(t)anje - bez promene i dalje se ukopa posle EDIOS introa.... :cuss:

Bane probaj da uradis chkdsk /R iz XP konzole pa onda defragmentaciju... mozda ti je kopija falicna!?
Za one koji su poglubili zivce kao i ja.. evo skinuh i obradih walktrough (za stampu 16 strana word doc)

Ma ja imam 3.06,fx5600ULT,512m333ddr.i nece uopste da mi pokaze intro,ni cutscene takodje,nista,ni jedan cinematic!!Zvuk ide,sve normalno ali slike nema...

Mnogo je cudan ovaj TR

Mozda ti je problem sa drajverima za 5600 ili direct x....

Dobro je pogledati na drugim forumima po svetu o slicnim problemima!

Bag ili sifra za preskakanje nivoa:)))

Naime, nivo sa vodom posle Sanitariuma i nalazim se ispred kosine (zid), pritisnem end dva puta da bi se okrenula ka vodi od tog zida. Lara nesto kaze i posle vec se ucitava sledeci nivo:)))

Isto glupost u laboratorijama istrazivackog centra. Udjem u prostoriju i pojavi mi se ruka u donjem desnom uglu ekrana. Pritisnem fire(ctrl) i Lara pocne da hoda sama nekih "20 metara" i to kroz vazduh i kroz zidove i preko vode:)) sve do nekog predmeta ili zdravlja i tu zastane, uzme i ja ko zna gde:))

Re: Bag ili sifra za preskakanje nivoa:)))

ajvonn je napisao(la):
Naime, nivo sa vodom posle Sanitariuma i nalazim se ispred kosine (zid), pritisnem end dva puta da bi se okrenula ka vodi od tog zida. Lara nesto kaze i posle vec se ucitava sledeci nivo:)))

Isto glupost u laboratorijama istrazivackog centra. Udjem u prostoriju i pojavi mi se ruka u donjem desnom uglu ekrana. Pritisnem fire(ctrl) i Lara pocne da hoda sama nekih "20 metara" i to kroz vazduh i kroz zidove i preko vode:)) sve do nekog predmeta ili zdravlja i tu zastane, uzme i ja ko zna gde:))
... takvih bagova kol'ko hoces... igra zaista iritira nedovrsenoscu i neoptimizovanoscu!!!

Ima i novih drajvera za ATI, pa ti oni mozda pomognu. Nisu oficijelni vec krakovani radi optimizacije.

http://download.guru3d.com/

dajte ljudi kako da ukantam onog iritirajuceg pauka Boaz, pucam sa strane i nista, rokao sam ga i odpozadi i opet nista. :crash: :cuss:

sikili je napisao(la):
dajte ljudi kako da ukantam onog iritirajuceg pauka Boaz, pucam sa strane i nista, rokao sam ga i odpozadi i opet nista. :crash: :cuss:
Moras sva 4 krila da mu unistis. Kad stane pridji mu sa boka i pritisni "END" kako bi onaj lik premestio nisan sa pauka na krilo.

Najzad

Zavrsio sam igru i ukupna ocena je, nije lose ali je moglo mnogo bolje i duze! Nadam se da necemo cekati godinu dana za sledeci nastavak.
Od bagova i ostalih cuda, jedva da sam i zavrsio igru.

stvarno posle ucitavanja prvog patch-a Lara mi je vise bagirala.

Ako nekome zatreba neki Save File neka javi! Imam ih dosta.

zaglavio u iskopinama posle luvra:dakle,nasao sam 2 od 4 simbola potrebna za onu makinu sto se okrece;prvi i drugi..gde su druga dva,jeb**li ga..inace lara je za moj ukus u top formi,u svakom pogledu :eye:

Jedna fotka se nalazi u prostorijama za radnike, na fotokopir aparatu! A drugi predmet je izmedju te dve barake u prostoriji sa nekim "laserskim" tragacem izpod zemlje. Pogledas u dnevnik i vidis tacan raspored.....

Vrh Dno