Šta je novo?

tomb raider anniversary

DraganNS

Slavan
Učlanjen(a)
21.12.2004
Poena
319
Dali mi neko moze objasniti kako da ubijem onog velikog dinosaurusa (t-rex). To je skoro sam pocetak igre i prvi dinosaurus na kojeg se naleti. Poubijao sam onih par malih pre njega, izbegao ono kada trci prema meni i sada se vijam sa njim vec po koji put po tabli i nikako nemogu da ga ubijem. Radje se odvija u Peru-u.
Sigurno postoji neka zackoljica koja se treba uraditi jel obicnim pistoljem ili sacmarom je pucanje u prazno kada ga skoro nimalo ne povredi.
Hvala vam

Uf, to možeš da nađeš na svakom walkthrough-u ako malo proguglaš. Fora je da ga razbesniš (crvena linija u gornjem uglu) da jurne na tebe, pa kad se nakratko akcija uspori i pojave dva siva kružića koji se spoje u jedan i pocrvene, tada pucati u njega i Dino će se razbiti o one šiljke na stenama. Dva-tri puta tako i ima da ga skembaš. Inače, on je daleko lakši od onoga što te čeka posle...

Jedva sam to presao. Ima takozvani bag tu, izmedju ona dva gde su siljci, postoji mesto gde se popnes, i gde te dino ne moze dokaciti. Samo ga pucaj, i pasce mrtav..,)

Presao sam ga. Ima ispod onog velikog siljka (balvana) sto stoji iznad glave, kamen na koji sam se penjao i napadao me je uvek ali jednom prilikom kada sam se tu popeo kao da me nije video. Samo je stojao u mestu i pucao sam u njega jedno 3 minuta dok ga nisam ubio.

Postoje dva predviđena načina da se ubije - ili da ga rokneš balvanom po glavi, ili prosto da pucaš na zemlji u njega dok trči ka tebi, pa kad se sve zamuti i uspori, pritiskaš shift + smer + pucanje (valjda) za adrenaline boost, i tako nekoliko puta...

Ja sam ga prosao tako sto sam cucnuo izmedju kamenja i nekih kamenih vrata tako da nije mogao da me dohvati i bummm par desetina puta. Mislim da je taj deo najlosije osmisljen u celog igri.

poz ja sam se zaglavio kod ona dva konja i nikako mi neuspeva da odradim bullet time sve mi je jasno kako treba da se radi ali mi ne polazi za rukom poludeo sam vec razmisljam i da prekinem da igram sta da radim

Ako se dobro secam T-Rexa samo napucavas dok se ne zaleti na tebe, tada treba da osiguras da iza tebe budu oni siljci/balvan i tako tri puta... Mwee...

Za konje, mislim da je bio neki stit, pa kad krene da te zraci ti op cvrc... Zaboravio sam sad vec...

Ako se dobro secam T-Rexa samo napucavas dok se ne zaleti na tebe, tada treba da osiguras da iza tebe budu oni siljci/balvan i tako tri puta... Mwee...

Za konje, mislim da je bio neki stit, pa kad krene da te zraci ti op cvrc... Zaboravio sam sad vec...

sve je to meni jasno ali je problem sto nemogu da pokrenem onaj slou mousn :wall: kad treba da ga pogodim i da on malo zastane i ja tad njemu treba da uzmem stit

Kad ga iznerviras i on krene na tebe treba i dalje da pucas u njega. Kad dodje blizu stisni levo ili desno + shift pa kad se dva siva kruga poklope i postane jedan crven krug ti raspali. Tad treba da mu otkines stit.

Poslednja izmena:
poz ja sam se zaglavio kod ona dva konja i nikako mi neuspeva da odradim bullet time sve mi je jasno kako treba da se radi ali mi ne polazi za rukom poludeo sam vec razmisljam i da prekinem da igram sta da radim
To nisu konji vec kentauri... malo citanja mitologije momce ne bi skodilo kad vec igras tako dobru igru 🙂

Budi uporan - jeste malo zeznuto ali radi. Kada odradis adrenaline dodge uzmes mu stit i stitis se njime od zraka kojima okamenjuju neprijatelje (fora pozajmljena od Meduze). Videces vec - da ti ne kvarim zabavu.

Nazad
Vrh Dno