Grafika osrednja!? Jel ste jos pod dejstvom Crysis 3 😉... Pa od silnih bljutavih multiplatform igara sto ne lice ni na sta ovo je fantasticno, ipak smo jos u svetu zakrzljalih x360 i ps3 pa ne ocekujte cuda
jeste, prevrtao sam se pre jedno sat u krevetu sa jednom sisatom crnkom...kako vi to dzindzeri samo osetite😀
Grafika osrednja!? Jel ste jos pod dejstvom Crysis 3 😉... Pa od silnih bljutavih multiplatform igara sto ne lice ni na sta ovo je fantasticno, ipak smo jos u svetu zakrzljalih x360 i ps3 pa ne ocekujte cuda
ja jos nisam uspeo da ukapiram sta je to specijalno oko grafike u Crysis 3.
mozda je sli problem, mada se nadam da nije...
imas li patch? koja je verzija igre, drajveri?
Ma sli radi dobro, drajveri 314.14 beta i 314.07 whql isto, probao i 310.90 ali nema sli profil za tomba tako da mi ne odgovaraju, verzija 1.0.718.4
Problem ove igre nije u grafici, koja je ok za ovaj zanr, vec u svemu otalom pocevsi od nacina na koji je animirana sama Lara, pa do onog najbitnijeg a to je radnja ove igre. Od cuvene avanturisitcke igre koja je bila drektno inspirisana fimovima o Indijani Dzons, Tomb Rider se sveo na nekakvu povrsnu simulaciju prezivljavanja na opet nekom izdrndanom ostrvu prepunom pirata, psihopata i ubica, bas kao i FC3 recimo (orignalno nema sta), a arheologija i misticizam su ovde tek u prolazu. Bas me zanima sta ce Kuzmanovic iz SK da napise o ovoj igri posto je jos dok je igra bila u najavi zestoko napljuvao ceo koncept. Covek je bio u pravu i to se najbolje vidi sada. Sto se mene tice ova igra nikada nije ni trebala da podseca na Uncharted vec na Tomb Rider, ako kapirate sta ocu da kazem...
jesi nalepio patch i jel ti tako zabada od pocetka ili je sad pocelo?
sad videh da imas i patch...
Bas me zanima sta ce Kuzmanovic iz SK da napise o ovoj igri posto je jos dok je igra bila u najavi zestoko napljuvao ceo koncept. Covek je bio u pravu i to se najbolje vidi sada. Sto se mene tice ova igra nikada nije ni trebala da podseca na Uncharted vec na Tomb Rider, ako kapirate sta ocu da kazem...
Izgleda da su drajveri u pitanju, nista ne preostaje sem da cekan nove🙂 Vidim da nisam jedini sa nvidiom koji igra igru a niko se nije zalio na crash sa hard resetom, puca igra i drugima ali ne ovako... Hvala u svakom slucaju
Problem ove igre nije u grafici, koja je ok za ovaj zanr, vec u svemu otalom pocevsi od nacina na koji je animirana sama Lara, pa do onog najbitnijeg a to je radnja ove igre. Od cuvene avanturisitcke igre koja je bila drektno inspirisana fimovima o Indijani Dzons, Tomb Rider se sveo na nekakvu povrsnu simulaciju prezivljavanja na opet nekom izdrndanom ostrvu prepunom pirata, psihopata i ubica, bas kao i FC3 recimo (orignalno nema sta), a arheologija i misticizam su ovde tek u prolazu. Bas me zanima sta ce Kuzmanovic iz SK da napise o ovoj igri posto je jos dok je igra bila u najavi zestoko napljuvao ceo koncept. Covek je bio u pravu i to se najbolje vidi sada. Sto se mene tice ova igra nikada nije ni trebala da podseca na Uncharted vec na Tomb Rider, ako kapirate sta ocu da kazem...
Slicnosti sa FarCry 3 sam odmah zapazio takodje..Ali ajde,ovde ima mnogo fanova koji su osetljivi pa
jos neke detalje nisam iznosio zbog toga..
Vidim da ljudi ipak zapazaju da je Tomb pobegao od svojih korena..
Kakve veze ima? Realno FC3 je jako dobra igra samo ja licno verujem da je slicnost slucajna. Ovaj TR je u razvoju 4 godine.
Takodje moje misljenje je da TR nikako nije mogao da pobegne od svojih korena jer ponavljam ovo nije nastavak vec Reboot. Mozda se malo udaljio. Ali nista preterano, ja mislim da ce nastavak nadmasiti ovu igru.
U svakom slucaju igra je uspeh. Ocene kriticara odlicne, igraci odusevljeni, prodaja fenomenalna kao sto sam i mislio... bice jos mnogo nastavaka.
Kakve veze ima? Realno FC3 je jako dobra igra samo ja licno verujem da je slicnost slucajna. Ovaj TR je u razvoju 4 godine.
Takodje moje misljenje je da TR nikako nije mogao da pobegne od svojih korena jer ponavljam ovo nije nastavak vec Reboot. Mozda se malo udaljio. Ali nista preterano, ja mislim da ce nastavak nadmasiti ovu igru.
U svakom slucaju igra je uspeh. Ocene kriticara odlicne, igraci odusevljeni, prodaja fenomenalna kao sto sam i mislio... bice jos mnogo nastavaka.
Znaci bice jos crtanih filmova :d
Ja ne znam ni sto se zamlacujem da tebi odgovaram.
Skroz si neozbiljan. Idi igraj Crysis ima super grafu.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari