Šta je novo?

Tomb Raider 2 problem.

Ralex2

Slavan
Učlanjen(a)
05.05.2004
Poena
319
Kada se zavrsi prvi nivo, igra izleti na desktop sa porukom "FATAL: Level 2 (F:\data\boat.TR2) requires a new TOMB2.EXE (version 1323751) to run". Imam instaliran WinXP Pro SP1. O cemu se radi?

Pa covece to koliko je matoro samo na playstation kecu radi kako treba :D

jesi li probao neku drugu verziju?

Pazi, ja sam igrao CD RIP verziju, koja nije pravila probleme (ali sam isto i na matoroj masini od pre 5 godina imao problema sa full verzijom igre koja je isla sa CD-a) ... Ako vec zelis igru da predjes, a nije ti toliko stalo do pratecih animacija ... vidi da iskopas neki mix sa rip-om (ako je legalno naravno - vrlo je moguce da je igra presla u abandonware koliko je matora). Inace to je poslednji deo TR koji mi je maksimalno drzao paznju, od pocetka do kraja ... posle toga vec to nije bilo to ... samo ubiranje jos malo para na racun stare slave.

Potrazi malo na netu, mozda ima problema sa XP-om.

p.s. Ja sam je zavrsio na 95-ici...

Prvi tomb bio je odlican, drugi nije los ali moze da prodje. malo su ga isfilozofirali na kraju. Trojka komplikovana, lepo uradjena ali je smarala. 4 je zlatna i vredi igrati, petica isto fino ali slabija od 4. Angel of darkness nasminkano i dosadno sa nivoima poput jedne sobe ili prostorije. A zato su tu trle nivoi koje prave ljudi sirom sveta i postoje fenomenalni nivoi, perfektno uradjeni sa elementima horora, avanture, trilera i akcije. :guitar:

Nazad
Vrh Dno