Šta je novo?

tom tom 6 instalacija?

frenchie

Čuven
Učlanjen(a)
21.07.2002
Poena
620
dakle...

telefon nokia 5500
gps modul nokia LD-3W
uredjaji su upareni i nokia sa svojim preinstaliranim programom pokazuje koordinate, visinu, brzinu....
na cd-u imam tom tom 6 sa mapama eastern europe (+ glasovi)
procitao sam neko oskudno uputsvo medjutim nista o tome sta gde i kako staviti na memorijsku karticu?

svaka pomoc je dobrodosla kao i iskustva u koriscenju

hvala

Poslednja izmena:
U uputstvu za TomTom 5 pise da se mapa stavlja u root kartice (E:/) mada sam je ja (kao i sve one male fajlove uz nju) stavio u TomTom folder i sve radi perfektno,cak nisam nista ni aktivirao Guam mapom,pa je verovatno ista procedura ostala i za TomTom 6,znaci probaj u root pa ako nece u TomTom folder!
Pozdrav ,)

TomTom 6 neradi sa mapom Eastern Europe,moraces da sacekas nove mape ili da stavis TomTom 5.
:wave:

E bas sam juce postavio pitanje na jednom drugom forumu.
Citao sam mnogo poruka, u kojima jedni kazu da radi TT 6.010 u kombinaciji sa Eastern Europe v608, a nekima nije radilo.
Pocinjem da sumnjam u to da ti kojima nije radilo nisu umeli lepo da nameste sve!

Ja planiram da uzmem BT GPS modul, i stvarno je bedak ako doticna kombinacija ne radi, jer TT 5 ne mogu da snimim (e61, symb 9.1).

I jel na kraju radi, ili ne? Bas TT v6.010 i EE v608.

Kod mene ne radi, tačnije Tom Tom sw uopšte ne vidi EE mape.
Svaka druga mapa koju sam probao, radi OK.
Problem sam (napamet!) pripisao verziji EE mape koju imam - najverovatnije oštećena (pirat, of cuurse).
E, sad, verovatno i da nije ista verzija softvera - ja ovo radim na WM05, dakle nije mob u pitanju.

@Peca
Evo sad sam pogledao link koji si dao, u pitanju je TomTom v6.020 koji radi sa mapom. Gde sad da nadjem tu verziju. Mislio sam da je 6.010 poslednja koja je izasla.

capture0049bu0.png

Imas na Emule verziju TomTom Navigator 6.200 build 7130 ta ti radi sa nasim mapama.

Zapravo, verzija 6.200 build 7130 otvara sve verzije TomTom mapa, bez ikakve dodatne aktivacije 🙂

Prilozi

• TT.jpg
    TT.jpg
    33.2 KB · Pregleda: 150
Ja ga koristim na WM5, ne znam postoji li verzija za Symbian.

Nazad
Vrh Dno