Ja sa vremena na vreme uradim neki benchmark, i neverica mi je kako 50-ak (ali stvarno ne uvelicavam brojku), pita zasto oni imaju 30-40fps na mediumu, sa istom RX570 grafikom i Ryzenom 1600x ili slicnim (ja sam na 4770k). I svakom kazem i jos urgiram u porukama da instaliraju stare 2018 drivere, nikako ove nove iz 2019+, i ne veruju kada to urade koliko dobijaju FPS boost. Anthem, Division 2, Vampyr i jos par igara.. Ako neko ikako ima problema sa RX grafikama, ne srljajte u nove drajvere samo zato jer su "game ready".. Nema razloga za tim, ziv primer sam tu 😀 Morao sam da urgiram jos jednom jer mi je zao kada vidim te komentare i kupovine novih grafika zarad istog cilja koji je ostvariv na istim, odavno je tako marketing vodjen jos od strane Nvidije u eri Watch Dogs-a kada sam postao zaintrigriran tom cinjenicom, radio testove i izbegavao nove drajvere osim kada su apsolutno bili neophodni. Eto..mojih 5 minuta, verujem da ce barem jednom da pomogne od nas 20-ak 🙂
Meni je opet bugovalo ovog jutra, a probao na drugom kompu da kreiram novog lika, nema bugova, kontam da ima veze sa modovima na skill-ovima onda ? Meni generalno za PvE najvise trebaju turret i dron da sebi kupim vreme protiv onih zutih boss-ova gde na kraju ostanu solo, ovako za sada imam srece ili je tako igra dizajnirana da imam OP oruzje.. Sve se topi osim zutih koji sa stitom uspore.