Šta je novo?

Tom Clancy's H.A.W.X. 2

Imas moj post gore gde sam opisao moje razocaranje.
Guglaj hawx vs hawx 2 i videces da svi kazu da je prvi bolji

Nemam sta da gugulam, presao sam drugi deo cim se pojavio i dosta mi je bolji od keca, ima novih fora...ne znam kako moze 2 da bude losiji od keca kad su prakticno iste igre s tim da u 2. ima novina koje su dobre...

nepotrebna rasprava, kad ovde 99.99% ljudi nije ni igralo igru.

Pozdrav

Da je nemoguce izleciti vec bi bilo jos igara sa istom protekcijom. Igra je jednostavno krs nevidjeni tako da se niko i nije mnogo trudio da bilo sta uradi.

Pa bas da je toliki krs..ne znam, prvi deo sam igrao i sasvim ok za jedno igranje. Hteo da sam malo da letim i pucam za promenu a ne da trcim i pucam :)

@subtractor si je igrao? Igru sam presao i odlicna je zabava, kome je prvi deo pio dobar ovaj je jos bolji...

Jel original imas?

Imao sam, presao i prodao...ne verujem da ce ovo ikada biti izleceno...

Da li bi neko prodao svoj originalni primerak po razumnoj ceni ? Ili kojim slucajem bio velikodusan pa je poklonio ? Ok , ok ... salim se samo ...

Konacno je izlecena po mozemo i mi da je okrenemo.

Mislio sam da mi se prividja kad sam video da se pojavio, izgleda da je ovo realnost. :D

Konacno,zaeban ovaj 3DM,izgleda Ubisoft njih nije iskesiro

iz koje apoteke nabavljate igru?moze i na PM :)

Radi ovo cudo, posle toliko vremena izleceno :) Izabrati apotekara "stit"

Iz koje apoteke nabavljate?Na piratskom zalivu je ne nadjoh....

Има је у заливу, само ја не знам како да применим лек :(

Kao sto rekoh primenite lek "stit" ili ti na engleskom ........ samo kliknete na njega i on raspakuje gde sta treba. Ima na tehP.......

Stalno mi ukljucuje uplay i trazi kod prvog ukljucivanja da bude online. U opisu leka pise da mora biti kvacica na offline modu . Posle toga mi trazi serial i prica se zavrsava. wtf

Fajl koji je u ownership folderu,onaj sto si mu menjao ime moras da ga namestis na read-only.

Brao care! Nek si mi reko ;) . Pa dobro jel radi nekom sa tim lekom ili ne?

Naravno da radi, evo me na sestoj - sedmoj misiji.

uspeo nekako! :)

Jel uspeo neko da igra sa gamepad-om?
Ja se mucim sa ovim od sinoc,imam rumblepad2 cordless i nikako da namestim da igram normalno,kad u opcijama prebacim na pad odredjene funkcije rade lepo a druge nisu ni mapirane,kad pokusam da im sam dodelim komandu nista se ne desava...
Prosli deo sam bez ikakvih problema igrao sa istim pad-om.

Meni stalno vraca na pocetni meni kada kliknem na New game. Krene prica desetak sekundi i izbaci me. Jel postoji neko resenje za to?

Nazad
Vrh Dno