Šta je novo?

Tom Clancy's H.A.W.X. 2

Izasao je jedan fake.. Jel ti igras sa tim lekom?

Ne lupam, "lijek" je radio kad sam ga skinuo i odigrao nekoliko misija, onda nisam bio dva dana za mojim kompom i danas kad sam ga upalio neć. ODem na forum i vidim da je ubisoft apdejtovao igru i sad je opet neigriva. Znači bila je igriva.

Nema sanse,evo me ja vec 10 dana po 10 puta dnevno obilazim sve zive forume i nigde se nije pojavio lek,zato decko ne lupkaj mnogo.

Našao sam na jednom forumu koji nije onaj na koji mi odilazimo, jedan rusku forum (oni momci koji su napravili emulator za assasins creed 2) i igrao sam jedno 2-3 misije, ugasio i nisam palio sve do danas. Već sam rekao da je se mogla igrati ali je ubi updateovao launcher i sad je neigriva, navodno kažu da bi se novom verzijom server emulatora mogao zahebati launcher i pokrenuti igra da bude igriva do kraja.

Ja sam presao igru bez upadete-a...tj 1.0 verzija i ako je postojala novija verzija...tako da mi ta prica sa update-om ne pije vodu, ne moras da updateujes igru da bi je igrao, mozes i sa prvom-osnovnom verzijom...

JEst, al ti ono imaš original, a inače nije igra updateovana već server koji komunicira sa igrom.

Meni je automacki update-vao na 1.01 - mislim da je to patch za igru izmedju ostalog

Kod:
This is a cool update that will brings several fixes to the game as well as improve your overall gameplay experience.
What's New in This Release: [ read full changelog ]

· Added DLC support.
· The Uplay browser can be accessed after being minimized.
· The Uplay application starts in full screen mode when the game is running in full screen mode.
· The game restarts after the player quits Uplay.
· The players no longer remain hanged on the "Waiting for other players" screen when they reload an objective.
· All the rewards can be unlocked using the mouse.
· The client does not remain hanged on infinite search.
· The reward selection does not disappear when a reward is unlocked.
· Various fixes.

UBIJev server je sigurno updateovalo, a sad igru ne znam.

Ljudi, jel ovo moguce? Zar josh uvek nema cracka? :O

da igra nesto vredi mozda bi i bilo:type::wave:

da igra nesto vredi mozda bi i bilo:type::wave:

Igra je odlicna meni koji nisam neki zaludjenik, ako se lozite na taj zanr, bice vam najbolja do sad.

A zasto je nema je receno 10ak puta na ovoj temi...

Nista ne predostaje nego da se ceka !

"A zasto je nema receno je 10ak puta."

Zasto je nema?

Zbog komplikovane ubijeve zastite. Inace i meni se igra svidela jako ali vec sam sve ispisao ranije!

Odigrao sam na xbox-u i razocarao sam se maksimalno. Prvi deo mi je bio bolji. Opet je story mode prekratak, ali ovog puta je mnogo gluplji. Pricu necu da komentarisem jer se radi o 100 puta ispricanoj prici o terorizmu i milionima zivota i slicno. U misijama se mogu koristiti heat seaking misles i canon uvek, a od ostalih u svakoj misiji dobijas nesto drugo. najcesce air to ground. radar guided i multi se dobijaju samo jednom. gameplay je krajnje monoton. u prvom delu sam se razocarao kada sam dosao do kraja jer sam zeleo jos da igram i nije mi bio problem da ponavljam misije da bih sakupio achievmente, a sada sam se nadao da je stry mode kratak (ili kraci) od prvog samo da bih sto pre zavrsio i zaboravio na igru.

Jel moguce da ovo nije jos izleceno ? Ako se Ubi drzi ove zastite...

Bilo bi da ima nekog velikog interesovanja za igru, ovako je to mali broj i ne isplati im se praviti dosta težak lijek,

Pa nisam bash siguran da ne bi bilo dovoljnog interesovanja, bash zbog toga sto nema puno igara ovog tipa.. Meni je nejasno kako nije izlecena. Nije to prva igra sa ovom zastitom.

Nisam zeleo vishe da chekam, pa sam kupio igru - mogu da kazem da je single player kampanja dosta drugachija od one iz prvog dela. Potrudili su se da misije budu zanimljivije i da postoji raznovrsnost. Sa druge strane, meni je kampanja kratka :(

Ja sam probao sa patchom i nekim dll fajlom i udje u igru ali nece da pokrene kampanju.

Poslednja izmena:
*** na box-u radi bez problema, samo što eto meni nije nimalo zanimljiva tako da sam je batalio posle minut-dva i sad žalim za bačenim DL-om

Ja se danas setio ove igre i reko ajd da je skinem i odigram. I gledam na netu ali ne vidim da su je izlecili, da li je moguce da nema leka ni posle toliko vremena? :) bila bi to prva igra iole poznata bez leka...

Da je nemoguce izleciti vec bi bilo jos igara sa istom protekcijom. Igra je jednostavno krs nevidjeni tako da se niko i nije mnogo trudio da bilo sta uradi.

@subtractor si je igrao? Igru sam presao i odlicna je zabava, kome je prvi deo pio dobar ovaj je jos bolji...

Nazad
Vrh Dno