Šta je novo?

Tom Clancy's H.A.W.X. 2

Da li je neko stvarno skinuo 717mb zbog benchmark-a?! W T F?!

Meni je manje trebalo da skinem benchmark nego da napravim account :D
Ko li je jos smilio da za benchmark obican treba online acc :( Kao da ce nVidii znaciti koliko ih je pokrenulo benchmark ;)

Skino sam bencmark i odradio test u DX11 sa teselacijom - nema brige, radi u 1920x1080 4xAA, sve na High, Tesselation ON sa 113 FPS Average ;)

Pa ako ti tako radi sa masinom iz podpisa, onda stvarno nema brige, al' za tebe.
Posto dobra vecina nema ni jednu gtx470, a kamo li dve. Tako da cemo mi (80% do 90%) ostali morati da pritegnemo kais.:trust: :wave:

Što, meni na laptopu u native rezoluciji 2xMSAA average 55

Pa cek bre sta je sa igrom,valja uposliti ovaj x52 pro...briga me za benchmarke!?

Mogu reci da ovaj benchmark i ne koristi potpuno mogucnosti kartica - chim nema zvuchnih efekata "uzletanja aviona" iz kucishta, znachi igra nije neshto zahtevna...

16. Novembar, nov datum izdavanja za PC.

imam jedan kupon za download original igre preko neta, meni ne treba pa ako nekom treba neka se javi(naravno ne za Dz)

a jel zna neko da mi kaze jel ima neki cheat negde da se nađe , ja bi da odigram keca al samo bi da probam malo da vozim par ruskih aviona da izaberem , ili ne moze to tak , mora li da se igra kampanja pa da se kupuju avioni , ne znam , pitam , nikad nisam igrao keca... a ne b sad da je guslam redom celu igru :S:

Cheat.

Ima neki cheat za otključavanje svih aviona.
Tj. ovo je neki profil sa svim otključanim avionima.

Prilozi

• hawxunlocker.zip
    1.3 KB · Pregleda: 24
jel neko nabavio lekic???

Lekic kolko sam cuo izlazi 16.11:)

Do sada nisam imao prilike da igram H.A.W.X. 1 a ni 2. mada sam zaljubljenik u simulacije letenja i bliske borbe u vazduhu. Tražeći po netu gledao sam neke klipove same igre i skontao sam ako negrešim ispravite me, da ovo i nije tipična simulacija poput LOCK ON-a već da ti ovde vidiš avion iz da kažem trećeg lica i pucaš po drugim avionima. Nešto slično sam igrao pre više godina na PS1 neznam tačno kako se igra zvala ali znam da je išla u dva dela i da si imao ispred sebe avion kojim si upravljao a imao si zadatak da presrećeš druge letelice ili da gadjaš ciljeve na zemlji (monotono ali u to vreme nije bilo ništa drugo interesantnije). Interesuje me da li se u ovoj igri poleće sa aerodroma tj. da li je potrebna veština poletanja i bogami sletanja kao i navodjenaj na cilj ili si već u vazduhu pa oma krećeš da presrećeš druge avione. Više bih voleo da je malo kompleksnija i zahtevnija nego da je samo vitlanje po nebu i paljba po drugim avionima pošto sam ja stari zaljubljenik u igre poput IL2 i LOCK ON-a ali drugih sličnih

Poslednja izmena:
Igra je klasicna arkada kao i taj ace kombat (cini mi se sa sonija)! U prvom delu svaka misija pocinje vec iz neba dok su u dvojci ubacili da se polece sa piste (bar su tako govorili).

Igra je dobra zabava, predjes i to je to, retko se vratis na nju, osim ako ne igras multi...

Upravo to - zabava, izrokaš par dana i to je to.

Ima nekog poletanja i sletanja (igrao demo na PS3, da isprobam joystick), ali to je rudimentarno i sa iljušinom porediti nema sigurno nikakvog smisla.

P.S. Mislim, ja kada sam prvi put krenuo sa IL2, trebalo mi je bar pola sata da poletim :p

Pa hoce li ovo biti vise izleceno?

Bolest je izgleda teshka, morace da se saceka jos par dana :D

Pitanje. Kupovinom grafickih karti dobio sam i neke kupone za ovu igru, tacnije:

This coupon is for one free download of HAWX 2? Jeli ovo original igra u pitanju ili sta vec?

@Mulahmic
Skeniraj kupon i pošalji mi na mail da vidim o čemu se tu radi. Ako ne mogu ja, okačiću ovde pa ćemo zajedno zaključiti da li je to original ili si prevaren :D

P.S. Inače beskrajno mi je zabavna ova politička korektnost i poštovanje pravila foruma, naročito domišljatost žitelja ovih prostora sa lekovima, bolestima i lečenjem; svaki put se iskidam od smeha, gledaju me sada na poslu kao dvorsku ludu! :banana:

hehe nema leka apoteka nemju ga ni lekari :D

Konacno skidam HAWX 2 original...javljam sutra ujutru kakva je igra...

Posebno se osvrni na poboljsanje grafike u odnosu na 1. deo :)

Odlicno izgleda igra! Stvarno prelepo, teren je vrhunski onaj njihov geoeye shatro mape satelitske itd a i avion izleda prelepo sa odsjajem sunca iznad pustinje...a videce i sami, meni je lepo a tek sam pustinju video :D

Nije zahtevna uopste za masinom iz potpisa, sve na max cak i filteri, pokrenuo sam "dx11 ikonicu"

Pocinje igra tako sto su kao mazunute neke 3-4 nuklearke iz neke baze u Rusiji - klasika

I na oudusevljenje svih u prvoj misiji poleces sa aerodoroma u nekoj pustari :) a poletanje moze da izvede dete od 3 godine :d

i tako...idem da igram :D

I dalje ste "Colonel David Crenshaw" :) sad sam mu video i sliku :p mnooogo zaj*ban lik xD

P.S. ovo za sad obecava... :D

Poslednja izmena:
Vrh Dno