Šta je novo?

Tom Clancy's H.A.W.X. 2

nex999

Moderator
Super Moderator
Učlanjen(a)
20.10.2004
Poena
985
Moja oprema  
CPU & Cooler
Core i9 14900KF*Noctua NH-D15
Matična ploča
MSI MAG Z790 Tomahawk WiFi
RAM
Corsair Vengeance DDR5 64GB 6400MHz
GPU
Asus TUF RTX4090
Storage
2x 2TB Samsung 990 PRO NVMe M.2
PSU
Corsair HX1500i
Kućište
NZXT H7 Flow
Monitor
LG Ultragear 27GS95QE-B, LG CX
Najavljen nastavak.

Few details of the sequel were provided, with Ubisoft noting that it will appeal to a wide array of gamers as players will have the chance to control exceptional pilots trained to use cutting edge technology in amazing aerial warfare missions."

Added creative director Bogdan Bridinel: "This new H.A.W.X. game is directly inspired by Tom Clancy's books, and it will enable fans to once again experience the excitement and intensity that established H.A.W.X. as a successful brand."

Ubisoft Bukurest, izlazi na jesen ove godine.

[YOUTUBE]<object width="640" height="385"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/gZjD0wOPdNA&hl=en_US&fs=1"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/gZjD0wOPdNA&hl=en_US&fs=1" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="640" height="385"></embed></object>[/YOUTUBE]

• Fly as an elite tactical aviator:
• Go head-to-head in close-range dogfights
• Take off and land on bases and carriers
• Sweat through night precision bombing
• Track your targets using silent UAV’s then strike from above
• Use air-to-air refueling in the middle of missions

Hoce da se zavrti u glavi od silnog igranja ;)

Prvi trejler...

[YOUTUBE]<object width="640" height="385"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/PIGI46w267I&hl=en_US&fs=1"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/PIGI46w267I&hl=en_US&fs=1" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="640" height="385"></embed></object>[/YOUTUBE]

Prvi deo mi se svideo, nisam do tad igrao ni jednu ovakvu ili slicnu igru sa avionima. Izgleda da ce drugi deo dobro da se przi... kao i prvi... :D

Nadam se da cu do tad "prikrpiti" eyefinity :S:.

...i da ce se pojaviti 3D vision surround ;)

Zar to jos nije podrzano kod nv ?

Ja zam zaista fan ove igre, prvi deo sam obrnuo 2 puta cini mi se i zaista sam uzivao i zabavio se igrajuci tu igru.
Igra poseujem dobar izbor aviona, zanimljive lokacije i raznovrsne misije, dobar gameplay i dobru grafiku.
Recimo ova igra je bolja nego recimo Ace Combat 6 zato sto ima veci izbor aviona, misije su dosta raznovrsnije i lokacije u igri su stvarne a ne izmiljene.

Koliko mogu da vidim HAWX 2 cini se da je jos bolja od proslog dela ( i to poprilicno), koliko mogu da ispravili su neke blage nedostatke iz prvog dela , recimo :

u HAWX 2 ces moci da igras i iz ruske perspektive tako da kazem a ne samo iz americke, takodje i iz britanske, sto znaci u igri ces moci da pratis 3 razlicite price a ne jednu. ( Iskreno popeli su m se vec na ***** sa tim jeftinim americkom patriotizmom i tom propagandom)

Ubacili su i uzletanje ( a valjda i sletanje) , stoz naci da nemaju sve misije " leteci start" tj ne zapocinju vec u vazduhu. ( Sto je bila jedna od zamerki u prvom delu)

Vizuelno se igra cini doteranija i bolja, pogotovo oni nocni afekti kad onaj polece sa nosaca aviona i unistava one brodove, znaci to toliko je dobro odradjeno i realisticno da nemam reci.

Sto se mene tice ova igra se nabavlja definitivno.

Poslednja izmena:
NAdam se da ce u odnosu na prvi deo obratiti vise paznje na bagove i da nece obecavati peceve koji nikad nisu izasli,kao i da ce izbaciti onu glupu ocpiju da iskljucis asistenciju,ne radi tezine letenja nego jer je apsolutno nemoguce okretati avion u mestu kao sto mzoe u prvom delu kad se iskljuci asistencija.Takodje bilo bi lepo da dodaju pomracenje vida pod vecim G silama :D
I ako je MACK10 upravu da necemo morati da letimo kao J*** U.S**t patriote onda cce igra biti extra.

Deluje mi kao da je ovo mogao da bude dlc umesto nove igre. Grafika ce biti potpuno ista, par novih modela aviona......
Ocekujte manje vise istu stvar nesto kao mission pack.

Bilo bi lepo da bude Sukhoi T-50 PAK FA:D

Tesko da ce da ubace ruske avione, i ako ko se malo bolje razume zna koliko su rusi na tom polju ispred amera, + im sad lova nije ogranicavajuci faktoru u razvoju i proizvodnji, ali kao sto rekoh nestavlja ova igra akcenat na "kvalitet' aviona...

U prvom delu je bilo ruskih aviona, a bice i u ovom. Sad da li ce u igru ubaciti i PAK FA, to se ne zna.

bio mig, berkut i su 37...a americkih 30 i poneki evropski...malo je to sine.

I to si ove najbolje ruske dobijao pred kraj igre, a i uvek ti savetuju da uzmes neki americkii za misiju - propaganda

nije tacno, evo spisak ruskih aviona iz keca :

#
# Su-25 Frogfoot
# Su-27 Flanker
# Su-32 FN
# Su-34 Fullback
# Su-35 SuperFlanker
# Su-37 Terminator
# Su-39 Frogfoot
# Su-47 Berkut
#
# MiG-21 Fishbed
# MiG-23 Flogger
# MiG-25 Foxbat
# MiG-29 Fulcrum
# MiG-31 Foxhound
# MiG-33 SuperFulcrum

au covece sta sam ja onda igrao :)

ne znam ja sam igrao XBox verizuju, sad mozda se PC verzija razlikuje, mozda ima manje aviona ( mada ne verujem)

Najavljen je demo za Xbox360 i PS3... ali ne znam koliko to ljude iz ovog podforuma interesuje.

Biće 2 misije, jedna u ulozi Rusa, gde letite iznad Kavkaza sa zadatkom da presretnete neke ukradene avione... u drugoj misije ste Amer i polećete sa nosača, zatim letite nad Afrikom i rešavate neke sukobe tamo...

I kad ovo izlazi za PC, vidim za box se vec pojavio

Ohoho, znaci sad ce skoro :) Valjda nece biti odlaganja... Bas mi se pre neki dan priigrao kec :)

Kao ljubitelj pravih simulacija i realistike mogu da kazem da vam nenormalno zavidim na grafici.Stvarno deluje fenomenalno.

16. novembar... novi datum izlaska na PC.

Koji moroni, au bre vise samo lazu...

A po prvim najavama je trebalo da izađe sedmog septembra, znači možemo da je očekujemo tek sledeće godine ako ovako nastave.

Tom Clancy's "H.A.W.X" 2

http://www.nzone.com/object/nzone_hawx2_downloads.html

1. Dowload the “.EXE” file from the link above to your computer
2. Launch the Benchmark application via “.EXE” file
3. The UBI launcher will pop up requiring an ubi.com user account
4. If already own an ubi.com account, then enter your username and password in order to start the Benchmark application
5. If you don’t have an account then proceed to creating one via the launcher by pressing “Register NOW” button completing the following fields or by visiting www.ubisoft.com website
6. After filling all fields and submitting them the following pop up will appear
7. Accepting the “Terms of Service” will finish the account creation and the following screen will pop up
8. After the login is performed the Benchmark application will start automatically

Benchmark :banana::banana::banana:

Da biste startovali benchmark u DX10/DX11 modu, idite u "Games" folder --> desni klik na H.A.W.X. 2 Benchmark ikonu --> Play DX10-DX11

Nazad
Vrh Dno