Šta je novo?

Tom Clancy’s: The Division [PC]

treba uigran squad za to :) ne znam koliko public random moze da bude uigran. svi nose alpha bridge :D mora da se isplanira ko ce koji build, koje skillove. nije to bas tako lako :) ja jos nisam igrao incursions jer dosad sve solo. inace ako hoces mozemo zajedno ja sam u world tier 5 trenutno mi fale jos tri 256 itema da zamenim, ali nikako da padne ono sto mi treba :)

Ja verovatno gresim negde sa rerollovanjem, mislim vuce fazon na diablo po pitanju statsa, armor/chd i chc ali nisam siguran.. Guram ono sto trenutno najvise daje a verujem da mogu reroll jos po nesto. Sutra sam ceo dan ingame tako da cimam te onda ako hoces. Underground sam tek lvl7 tako da tu cu tek da se naigram, survival samo probao malo pve ali nisam imao vremena za duze u tom trenutku, isto deluje skroz ok.

moze underground, dobar je za loot. ja idem hard 1 phase bez ikakvih modova za 7-8min run (surivival nisam uzeo dlc, nije mi nesto mod). treba mi neki dobar assault rifle (LVOA-C sa dobrim talentima)

btw sredio sam opremu GS256, 4 Alpha Bridge i 2 ovaj novi D3-FNC
280k dps 390k toughness (52% armor)

Prilozi

• Tom Clancy's The Division™2016-11-25-3-6-27.jpg
    Tom Clancy's The Division™2016-11-25-3-6-27.jpg
    426.5 KB · Pregleda: 159
  • Tom Clancy's The Division™2016-11-25-3-6-58.jpg
    Tom Clancy's The Division™2016-11-25-3-6-58.jpg
    404.4 KB · Pregleda: 122
Tom Clancy's The Division™2016-11-25-21-52-54.jpg....šta se desi kad si sa 16. lv u party sa 30. lv Illidan,i kad izadeš iz party,svi mobovi su ostali na 34. lv :p,jedino restart pomaže

Btw illidan,onu tvoju žutu snajpericu sam trampio za srebro,oma kupio ljubičanstveni armor i ranac :p,i još neke sitnarije

Juče,slučajno upao u DZ,čim su me videli oma su me spazili :p,i ubili,instant kill

Igra je ok,samo mi neide u račun kako jedan kalašnikov može imat tako različit domage,i do 1000% razlike

Btw,šta moram gledat,accuracy ili stability da mi nišan ne skače toliko dok pucam?

Poslednja izmena:
accuracy je da se nisan ne siri mnogo, stabiliti da ublazi recoil. samo zavisi i koje je oruzje

Tom Clancy's The Division™2016-12-18-0-23-10.jpgTom Clancy's The Division™2016-12-18-0-25-0.jpgTom Clancy's The Division™2016-12-18-0-27-58.jpgTom Clancy's The Division™2016-12-18-0-27-23.jpg

Igram ovaj free demo, grafika je stvaro fantasticna na 4k, nema sta.

Igram na Ultra, fps vecinom izmedju 40-50, mislim da je dovoljno za ovaj tip igre, ali premocno izgleda na 4k, ne samo ova nego i sve ostale igre, ne vracam se vise na 1080p :d

O pa fino onda, nisam znao da gtx1080 moze da dize na toliko ocekivao sam nekih 30fps :D.

Skoro sve igre se mogu igrati na toj rezoluciji bez problema, u divison-u ima jos par stvari koje se mogu ukljuciti koje dodatno spuste fps za 7-8 ali ne spadaju pod ultra.

Nisam znao ja sam ocekivao mnogo losije preformanse tipa 16-20fps :/.

Evo probao i ja za ovajf ree weekend...
Prvo na sta bih se nadovezao je grafika, zaista fenomenalna i sta znam fina optimizacija 1080p skoro sve max(osim nekih gluposti i filtera koji ionako mute sliku) na i5 3350p, 8gb rama i gtx 1060(blagi OC) konstatnih 60fps ni da mrdne.

Sto se same igre tice, odmah mi je jasno da je ovde co-op prica glavna stvar, to mene u FPS i action igrama apsolutno ne zanima, pa pitanje za one koji su igrali kakav je ovde SP? Vredi li uzimati zbog toga?

ja igram solo, i ovo nije fps :) ovo je arpg sa primesama shootera

pre patcha 1.4 je bilo nemoguce igrati solo, sad je 90% contenta soloable (jedino sto zahteva uigran team, ne public coop su incursions, ali realno nema neke potrebe igrati taj mod, jer loot svuda pada)

ja igram solo, i ovo nije fps :) ovo je arpg sa primesama shootera

pre patcha 1.4 je bilo nemoguce igrati solo, sad je 90% contenta soloable (jedino sto zahteva uigran team, ne public coop su incursions, ali realno nema neke potrebe igrati taj mod, jer loot svuda pada)

Dobro fino, mozda se uzme deluje ok.

Ljudi mala pomoc. ocu da kupim Division, ali interesuje me koja je razlika izmedju obicne edicije i gold Edicije. Hvala :)

u gold je ukljucen i season pass (imas sve dlc)

Da li je neko kupio ovu igru preko ovog sajta https://www.hrkgame.com/games/produ...m&utm_medium=referral&utm_campaign=allkeyshop
Da li je igra i dalje popularna na online i da li je to neki zanr survival? Vidim da igra ima nesto i od rpg-a.
I jos nesto sta se radi kada se igra online i ako je igraju ljudi sa foruma ako je kupim voleo bi da igram sa vama da me prinaucite [emoji2]

Послато са LG-D802 уз помоћ Тапатока

jesi procitao post #740?
igra ima dosta dobar playerbase, igra je arpg third person shooter. sto se tice survival, ima poseban expansion koji se i zove Survival

moze da se igra coop, maksimum 4 igraca, razne misije. postoje cak i posebne misije (zvane Incursions) dizajnirane za 4 man uigran tim. a postoji i pvp area zvana Dark Zone gde se moze solo ili u grupi boriti protiv drugih ljudi

^Hvala za link, uzeo i Season Pass, sad sam u fullu :D

Odlicna je igra. Iskreno drago mi je sto sam je uzeo sa ovolikim zakasnjenjem, i preskocio sve ove probleme od ranije.
Sada je sve manje vise utegnuto, samo steta sto je dosta ljudi otislo sa 1.3 i verovatno nije ni probalo ponovo igru kasnije.

jesi procitao post #740?
igra ima dosta dobar playerbase, igra je arpg third person shooter. sto se tice survival, ima poseban expansion koji se i zove Survival

moze da se igra coop, maksimum 4 igraca, razne misije. postoje cak i posebne misije (zvane Incursions) dizajnirane za 4 man uigran tim. a postoji i pvp area zvana Dark Zone gde se moze solo ili u grupi boriti protiv drugih ljudi

Hvala ti za odgovor. vidim spominjes da moze solo da se igra to mogu sve misije ili samo koje su prdvidjene za to? da li ovo jos uvek aktuelno tj dok igram da sretnem nekoga pa sanjime da krenem da igram itd...?

^Hvala za link, uzeo i Season Pass, sad sam u fullu :D

Odlicna je igra. Iskreno drago mi je sto sam je uzeo sa ovolikim zakasnjenjem, i preskocio sve ove probleme od ranije.
Sada je sve manje vise utegnuto, samo steta sto je dosta ljudi otislo sa 1.3 i verovatno nije ni probalo ponovo igru kasnije.

Taj sam, ali kako vidim - zbog vas cu i krenuti opet, nahvaliste je posteno :)

Hvala ti za odgovor. vidim spominjes da moze solo da se igra to mogu sve misije ili samo koje su prdvidjene za to? da li ovo jos uvek aktuelno tj dok igram da sretnem nekoga pa sanjime da krenem da igram itd...?
mozes solo 95% contenta

Nazad
Vrh Dno