Te price " ja cuo a necu da vam kazem" si vec vise puta napisao. Google znas da koristis, naci ces forume gde to prolazi, ovde ne.
Opste je poznata i javna, otvorena informacija/cinjenica da vise od decenije englezi, ameri, nemci, francuzi, izrael itd pa i nasi (donekle) imaju filtraciju i nadzor celokupnog voice/data saobracaja.
Cak i da promenis ton svog glasa , algoritam te moze provaliti na osnovu akcenta i nacina izgovaranja reci.
Tako da nisam ja pametan, vec si ti glup sa svojim nastupom. Batali dok je vreme.
Slusaj prvo to sto si moderator ne daje ti pravo da vredjas. **** se meni sta si ti i kako. Mozes odmah da banujes nalog. I ovo nd pisem zbog ovog tvog "Google pretraga" vec zbog prvobitnog posta upucenog meni. Jer si bio bezobrazan.
Ono sto je za tebe opste poznato, mozda za druge nije. Cinjenica koju si izneo o algoritmu, je tacna, samo sto je ja cinjenicno nisam nasao na Google vec negde drugde. Nebitno gde. Mozda mi na pijaci sapnuo prodavac dok sm kupovao krompir i luka.
Znas neki se bave i necim drugim, ne citaju tekstove samo i onda preformulisu i prave se pametni. Pogotovo o tehnivci koju drugi izmisle. Imamo svoje poslove, svoje porodice, prijatelje, kolege, itd.
"Batali dok je vreme" mozes da govoris nekom ko ce to shvatiti za ozbiljno. Ako ti smetaju neciji postovi, samo zato sto ti znas vise, jer zaboga svi znamo isto po tebi ili bi trebali, onda je vreme da pokusas da nadjes neki drugi posao. Boze, kako li je tebe Peca, pored onakve ekipe, uopste svario i stavio bilo sta da radis. Sad banuj nalog zbog vredjanja ali zapamti, prvi si poceo. Nikada ne vredjam prvi.
A da, to sto si ti mozda procitao istu formulaciju u nekim mojim postovima, ako sam napisao da nesto znam, onda je i tako. Ja se ne secam ali to ti verujem. Bogu hvala ne zaradjujem novac ovde tako da nemam ni zasto da pisem takve stvari a pritom pricam neistinu. Uzivaj u svom "opste poznatom".
P.S. to sto ovde prolazi, to je opste poznato postalo, hvalospevi o pojedinim operatorima, A1 npr, ne sme covek da napise realno stanje stvari a da ne dobije kritiku, ili cuveni savet, kupi pa ces videti. *** para vrti gde burgija ne.