Šta je novo?

Tokyo Game Show 2010

1. nemoj biti rasista, ne prilici ti
2. SF4 nikako nije najbolja tuca u poslednjih par godina
3. DS nije apsolutni hit
4. Konami i fudbal ... <Shao Kahn's voice>Don't make me laugh</Shao Kahn's voice>
5. respect za PD

1. lol, rasista :) To je neki interni 'sleng' u mom drustvu, nema nikakve veze sa afro-amerikancima.
2. Tvoj ukus, koji je stvarno diskutabilan :)
3. Ne mislim na broj prodatih kopija
4. Pod broj 2 ;)
5. -II-

Pa zar nisi čitao da je Bojan (bio) u Amsterdamu. Tamo se sigurno nagledao crnaca i Marokanaca za dva života pa mu proradio anti-rasistički instikt :D

Pa zar nisi čitao da je Bojan (bio) u Amsterdamu. Tamo se sigurno nagledao crnaca i Marokanaca za dva života pa mu proradio anti-rasistički instikt :D

Jos je, a sa jednim je bas bio na veceri :).
Hm, ovo malo zvuci gay ...

Ja ne znam da li je on mislio na japance kao narod ili na japanske firme, poshto se zna ko ima najbolje studije na svetu, a to nisu amerikanci ;)

Tu uopshte nije bitno ko je ko, vec ko ima kakve motive u izradi igara, a u USA da bi imao ljudske motive mora japanac da ti daje posao inache to nije nishta vishe od chistog biznisa...

Poslednja izmena:
Ma, samo se pere jer je Lost Planet 2 bio ****** :).

4. Konami i fudbal ... <Shao Kahn's voice>Don't make me laugh</Shao Kahn's voice>

da, posto se cesto ovo navodi kao mana pes-a: otkud japanci znaju da naprave fudbal, evo malo sam proguglao i sta kazu rezultati:
trenutna fifina rang lista:
japan 30.
kanada 88.

dalje:
poslednja 4 svetska prvenstva japan ucestvovao, od toga 2 puta prolazio grupe
kanada jedino ucesce na svetskom prvenstvu pre 24 godine.

i sad nek mi neko objasni, po cemu to kanadjani bolje znaju da prave fudbal od japanaca? naravno, ovo ne znaci da je bolji pes od fife, nego me cisto zanima nek mi neko objasni gornji japanci_ne_znaju_da_prave_fudbal argument posto se precesto provlaci u raspravama..

edit:
broj 3 koji je rama citirao nisam ni hteo da komentarisem..

i sad nek mi neko objasni, po cemu to kanadjani bolje znaju da prave fudbal od japanaca? naravno, ovo ne znaci da je bolji pes od fife, nego me cisto zanima nek mi neko objasni gornji japanci_ne_znaju_da_prave_fudbal argument posto se precesto provlaci u raspravama..
Znaci, cekamo da neka spanska kompanije napravi simulaciju fudbala i ima da progledamo ;)?

broj 3 koji je rama citirao nisam ni hteo da komentarisem..
define:absolute

U EA Canada timu skoro da nema nijedan Kanadjanin, na celu Englezi i tako dalje...

Ja bi ovaj deo foruma stavio pod lanac.

ono sto ja pokusavam da proturim je da mi neko objasni argument japanci ne umeju da naprave fudbal, posto se precesto koristi.

Ok, ali nije argument koji ja koristim ;).
To ce neko drugi vec da nam objasni.

p.s. Iznervirali smo Marlija :(.

Tebi mora da PES 2011 DEMO nije po volji čim te nema u PES 2011 temi?

Tebi očigledno još uvek nije jasno da je PES doživeo velike promene u poslednjih godinu dana.

Tebi očigledno još uvek nije jasno da je PES doživeo velike promene u poslednjih godinu dana.

Ocigledno je da pokusavas da proturis - PES je postao hc, tesko je dodati, tesko je igrati odbranu, tesko je pobediti - tezu ;).
Ne brinem ja za Gruju, siguran sam da covek koji je uzeo platinume u svim GOW-ovima moze i da zateze golove sa 30m :).

Nije ništa teško već je drugačije. Šutevi iz daljine nisu problem ako si sam. Ali ako si navikao na šablonske akcije i prolaske kroz igrača onda ne očekuj dobre rezultate. Meni na primer nije problem ni da driblam, ni da dodajem (to radim jako lepo i uspešno btw, usporiš i možeš jako precizno da se okrećeš i dodaješ) kao ni da gradim akcije. Meni škripi kod završnice, ne znam ni sam koliko mi se puta desilo da moj igrač promaši maltene prazan gol sa dva metra i to tako da okrzne stativu. Malo su preosetljivi analogi prilikom šuta, mogli bi to malo da smanje.

Nije ništa teško već je drugačije. Šutevi iz daljine nisu problem ako si sam. Ali ako si navikao na šablonske akcije i prolaske kroz igrača onda ne očekuj dobre rezultate. Meni na primer nije problem ni da driblam, ni da dodajem (to radim jako lepo i uspešno btw, usporiš i možeš jako precizno da se okrećeš i dodaješ) kao ni da gradim akcije. Meni škripi kod završnice, ne znam ni sam koliko mi se puta desilo da moj igrač promaši maltene prazan gol sa dva metra i to tako da okrzne stativu. Malo su preosetljivi analogi prilikom šuta, mogli bi to malo da smanje.

Ako igras sa Srbijom, to je normalna pojava..... :d

Ali ako si navikao na šablonske akcije i prolaske kroz igrača onda ne očekuj dobre rezultate.
Na takav nacin igre se nikada nisam navikao. A sem toga, ako tako igram, nije mi ni bitno da li pobedjujem ili gubim.

Meni škripi kod završnice, ne znam ni sam koliko mi se puta desilo da moj igrač promaši maltene prazan gol sa dva metra i to tako da okrzne stativu. Malo su preosetljivi analogi prilikom šuta, mogli bi to malo da smanje.
Meni skripi na sve strane, ali ovo je PES, ne SF, necu bacati dzojped kada izgubim :).

Nije mi jasno otkud sad PES prica ovde ali nema veze :D Aj to sto skripi prebaci u pravu temu :)

Ne brinem ja za Gruju, siguran sam da covek koji je uzeo platinume u svim GOW-ovima moze i da zateze golove sa 30m

Ne znam sto spominjete coveka kad nije na forumu, i cemu uopste ovaj off, ali igrao sam fifu sa njim i dobar je. Mislim da mi se pohvalio jednom da je dobio i Vladimira. :D

A znaci ova budalastina je predmet rapsrave na prethodne 2 strane... :p :p

Jedino u cemu grese japanci jeste to sto ne izdvajaju 80% budzeta igre na reklamiranje , i sto prave igre za igrace a ne za Bob-a i Butch-a (tipicne "whata fuuuuuckk" americke tinejdzercice). Mislim da bi pre izvrsili harikiri nego napravili gluposti tipa modern warfare 2 :p

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno