Šta je novo?

Toca Racer Demo?

RM je jedan od retkih gde volan stvarno znachi...i chak sa FFom poshto je uradjen mnogo jako....dobija se pravi osecaj relija, poshto kad pustish volan on sam sheta levo desno...loodilo :) shteta shto sam ga prodao :(

Skinuh juce LFS, i stvarno odlicna stvar. Cak je i podrska za FF jako dobra (obozavam kada moras da se boris sa volanom). Ocigledno dok neki entuzijasti ne uzmu stvar u svoje ruke, od igre nema nista. Valda ce neko vec modovati Race Driver, ako ispadne jos jedna od igara sa promasenom fizikom.

Samo da pitam neshto u vezi LFS...jel onaj turbo na kraju ima 4WD ? Smorio me onaj sa zadnjom vuchom, moram da pipkam gas ko budala :)

Aaa, pa nije svaki auto Mitsubishi :) RWD su oba. Jedna zanimljivost, onaj mali GTI postize bolje vreme od onog drugog (ne turbo).

driver je napisao(la):
Samo da pitam neshto u vezi LFS...jel onaj turbo na kraju ima 4WD ? Smorio me onaj sa zadnjom vuchom, moram da pipkam gas ko budala :)

Nema, tek sa turbinom ces da vidis koliki je problem zadrzati auto da se ne izokrece. I nema da se ukljuci Traction Control ;))

Ima mod tool koji moze da ukljuci 4wd bilo kom autu.

nemanjas je napisao(la):
Nema, tek sa turbinom ces da vidis koliki je problem zadrzati auto da se ne izokrece. I nema da se ukljuci Traction Control ;))

Ima mod tool koji moze da ukljuci 4wd bilo kom autu.

Navikavam se polako na turba, ali me vishe **** slaba mashina (celeron 600@900 i MX obichan)....pada mi fps i na 15 :(

Probao sam ovaj americki demo juce, sa Protonom i mogu da vam kazem da osim Motion BLura i Depth of fielda ova igra ce da bude masno razocarenje. Pazite kada je onaj prvi demo izgledao mnogo mnogo mnogo bolje, cak je isao pristojno. Ne znam, ocekivao sam monstruma, a na kraju nista. Ne znam sta da ocekujem.

Nazad
Vrh Dno