Šta je novo?

toca race driver tornado?

forky

Slavan
Učlanjen(a)
08.06.2005
Poena
304
nedavno sam poceo da igram toca race driver al taman posle par staza, kad sam se pridruzio novom timu, cim pocnem trku PROLETI tornado na sred staze i sve nas zavrti, podigne u vazduh, havarise kola itd. ni trku ne mogu zavrsiti. zna li neko o cemu se radi?

brate imas jake kulere u kucistu. :D
probaj da ih izvadis, pmozda se popravi situacija ;) :eyebrows:

Poslednja izmena:
forky, tako se ne stiche kredibilitet na forumu ;)

ovo je super

forky je napisao(la):
nedavno sam poceo da igram toca race driver al taman posle par staza, kad sam se pridruzio novom timu, cim pocnem trku PROLETI tornado na sred staze i sve nas zavrti, podigne u vazduh, havarise kola itd. ni trku ne mogu zavrsiti. zna li neko o cemu se radi?

Hoces da se menjamo za disk? Dacu ti orginal Toca Race driver 2 donet iz Engleske za tvoj koji ima tornado :D :D :D :D :D
To moram da vidim.

dobro, dobro, duhovita nacija. radi se o toca 1. manifestuje se problem tako sto se vecina automobila ako ne i svi, zajedno sa mnom, podignemo u vis naglo i zavrtimo oko sve 3 ose nasumicno. nije bukvalno "tornado", samo efekat, kapirate. verovatno je do fine ripcine koju posedujem. no, sve jedno, sacuvam igru gde sam stao, izadjem, pokrenem i radi ok do naredne 3-4 trke. i tako u krug. a rado cu ti dati da probas u zamenu za tvoju original tocu 2. evo, ja placam troskove transporta, si?

Bice da su vanzemaljci!

Ovo jos nisam cuo mora da je igru za tvoju masinu pravio Fox Molder!!!!
E bre pa ovo je jace i od " akte X " JA!JA!
Uzmi od nekog pa probaj ponovo da instaliras mozda nece biti tornada!
Ali neiskljucujem da nece biti kise!!! :cigar:

forky je napisao(la):
dobro, dobro, duhovita nacija. radi se o toca 1. manifestuje se problem tako sto se vecina automobila ako ne i svi, zajedno sa mnom, podignemo u vis naglo i zavrtimo oko sve 3 ose nasumicno. nije bukvalno "tornado", samo efekat, kapirate. verovatno je do fine ripcine koju posedujem. no, sve jedno, sacuvam igru gde sam stao, izadjem, pokrenem i radi ok do naredne 3-4 trke. i tako u krug. a rado cu ti dati da probas u zamenu za tvoju original tocu 2. evo, ja placam troskove transporta, si?

Ne ne toku 2 nego pro racer 2. A ako igras 1 i svidja ti se mozes da dobijes toku 2 for free samo se prosetaj do mene.

zar je toca 2 toliki krs od igre, kad je poklanjas.
da nisi mozda mislio da se proseta do Engleske :d

sale prdez je napisao(la):
zar je toca 2 toliki krs od igre, kad je poklanjas.
da nisi mozda mislio da se proseta do Engleske :d

Pa nisam mislio nista lose. Ako covek igra tocu 1 i svidja mu se mislio sam da mu nar***** toku 2 ako vec igra keca mozda je slabija masina a toca 2 nije toliko losa ko sto kaze driver. Tek od serijala race driver toca je jedna od najboljih brzinskih trka na pc-u.

Nazad
Vrh Dno