Šta je novo?

Toca race driver 3....demo izasao.

GT4 ima najbolju fiziku, ali mu fale druge stvari da bi ga nazvao simulacija.

Shto se tiche RBRa, voleo bih da ljudi probaju WRC evolved na PS2, jer je to igra vrlo slichna RBRu, ali je meni bolji osecaj voziti WRC (naravno sa odgovarajucim 900 stepeni volanom :D

A ti BORAB imash toliko iskustva da prosto ne izbijash sa naslovnih strana novina i sa spica na vestima na TV-u,toliko si popularan vozac da mozesh sve zivo da prozivash,shta si mi ti vozio pa su Golf 4,5 i Accord loshi automobili,daj mi Ficka sa k&N i pokidacu te kao ludak novine...:)

driver je napisao(la):
GT4 ima najbolju fiziku, ali mu fale druge stvari da bi ga nazvao simulacija.

Shto se tiche RBRa, voleo bih da ljudi probaju WRC evolved na PS2, jer je to igra vrlo slichna RBRu, ali je meni bolji osecaj voziti WRC (naravno sa odgovarajucim 900 stepeni volanom :D

E stvarno ako mozete probajte WRC evolved! Po meni najbolja simulacija relija, RBR je ok da se razumemo ali nikako ne mogu da pobegnem od osecaja da automobilu "fali" malo tezine,nekako je prelagan.
Sto se tice GT4 fizika je ok ali ai je katastrofalan:mad: ,toliko da nisam uopste mogao da je igram.

driver je napisao(la):
Uh shto vole da se javljaju deca koja josh ni iz GSPa nisu izashla :D
mora neko da ti pravi drustvo :d

cenim da nisi probao netkar pro, a trebao bi ako vec delis savete ;)

Gde izvuche netkar pro, igra je propast, a sa time se slaze 99% NK foruma, ima bar 15 boljih simulacija od toga :D

Najbolja simulacija - GTR nema fiziku kao GT4, to potpisujem, automobilima u GTRu fali gripa, kada bi se onako ponashali trkachki automobili, svaki obichan automobil bi se prevrtao u krivini pri 30Km/h i ne bi mogao da se vozi :D

driver je napisao(la):
Gde izvuche netkar pro, igra je propast, a sa time se slaze 99% NK foruma, ima bar 15 boljih simulacija od toga :D
ne znam koji onda ja to NK forum pratim :trust:
igra je daleko od propasti i poseduje neke stvari koje nema ni jedna druga simulacija.
rekoh ti da probas posto nisi, a ti kako hoces....

Ti prichash kao da moram da dam 500e za netkar da bi ga probao :) Naravno da sam ga probao, i ne moze da prismrdi ni rFactoru koji mi je odavno dosadio, a nikako da se pojavi poshten mod shto je shatro i bio cilj rFactora.

Cheka se GTR 2, druge poshtene simulacije nema na vidiku.

@Agilni, meni je F1 u rFactoru najbolja simulacija F1 koja postoji, dok je ostalo tu i tamo, GTR i GT legends su bolji za dva koplja, a mnogo nervira i losh kod same igre, previshe je bagovita i ne ostavlja utisak gotove igre uopshte.

Poslednja izmena:
Juce sam instalirao ToCa Race Driver 3 i danas skinuo trainer sa neta da otkljuca sva kola i staze, discipline. Na 1024x768 i svi detalji na maksimum i sve opcije ukljucene igra radi jako dobro. Merio sam frapsom, oko 45 fps. Inace igra je dosta zabavna, najvise kada se igra u drustvu. Grafika je odlicna, a od kola najvise paznje mi je privukao Porche, ofarban u zeleno-belo i na njemu znak nVIDIA.

Odakle si skinuo to za sva kola,ja sam stao josh pre 3 meseca na pola igrice i ne mogu dalje,dodushe formatiro sam hard pa me mrzi da opet instaliram....

Shiki Mozak je napisao(la):
Odakle si skinuo to za sva kola,ja sam stao josh pre 3 meseca na pola igrice i ne mogu dalje,dodushe formatiro sam hard pa me mrzi da opet instaliram....

Trazio preko google-a, i nasao sajt. Oko 110 kb.

Skidam je upravo, pa javljam utiske kasnije.

Igra je izashla pre 5 meseci tako da ko je hteo vec ju je zavrshio...

Kojem crnom NASEM trzistu ? Zar mi imamo ikakvo trziste:d

Covek verovatno misli na originale poshto sam ih video u PLATO-u za "svega" 3000 i neki din cini mi se....

naravno da ne misli na njih. probao sam igru i nije losa. arkada kao i devojka, samo sa malo boljom grafikom. uopste nije zahtevna.

Shiki Mozak je napisao(la):
Covek verovatno misli na originale poshto sam ih video u PLATO-u za "svega" 3000 i neki din cini mi se....

Baš suprotno. Ne zaboravi da je igra jako dobro zaštićena, pa joj je trebalo malo više vremena da kod nas postane aktuelna.

nekim ljudima treba crtati stvari.

Igra je katastrofa, NFS je teze voziti. Zali boze 3,6GB downloada. Nadam se da ce Flatout 2 da bude bolji.

Ja je imam sigurno vec 4 meseca,preshao sam bio do nekih 65 % i uleteo mi virus pa je morao FORMAT da se radi,sacuvao sam savegames ali me mrzi da opet instaliram...

ja stigoh do poslednjeg sampionata
ali sa wiliamsom iz 90-ih nemam sta da trazim pored wiliamsa iz 05
mislim moze to da se uvezba ali, mazohisticki ce to potez biti:d

Hmm jel imao neko problema sa zvukom? Kako pokrenem igru počinje da puca, štuca, secka itd itd, dok u onom sound testu radi bez problema, menjao sam i latencije zvuka i frekvenciju, isključivao HW akceleraciju al zvuk i dalje brlja, a paralelno sa njim i cela igra pomalo tripuje :(

To se konstanto dešava od samog pokretanja igre... Ploča je sa integrisanim zvukom - Asus K8N4-e....

Meni je lik rekao kad sam kupovao igru da cu mozda imati problema sa zvukom i da ako budem imao iskopiram neki fajl sa cd-a ali da me ubijesh sad ne znam koji...

Nazad
Vrh Dno