Šta je novo?

Toca race driver 3....demo izasao.

borab

Čuven
Učlanjen(a)
29.06.2000
Poena
860
Nisam mogao, a da ne skinem demo (570MB). Jednom recju strava. Poboljsana grafika, podesavanje automobila do u crevca, zvuk odlican, a u demou su svega 3 staze.Stavio sam sve detalje na high( aa on ) sve leti. Jedva cekam da izadje.
Datum izlaska ~26.02.2006.

ne znam o cemu pricas, ali ja skidam demo od 130ak MB i ujutro javljam utiske :)

dobio sam demo na dvd-u uz game play casopis (132MB) i ne izgleda nista spektakularno. vozi se jedna staza (zaboravio sam koja) i Honda Civic. cista arkada sa prosecnom grafikom u najboljem slucaju. jedino je dobro sto ce biti gomila pravih staza...igra za laku zabavu...

Poslednja izmena:
Demo je izashao josh pre vishe od mesec dana, i uzas je zivi, gore od TRD2...

borab je napisao(la):
Nisam mogao, a da ne skinem demo (570MB). Jednom recju strava. Poboljsana grafika, podesavanje automobila do u crevca, zvuk odlican, a u demou su svega 3 staze.Stavio sam sve detalje na high( aa on ) sve leti. Jedva cekam da izadje.
Datum izlaska ~26.02.2006.

Jel mozes da postavis link sa kog si skinuo taj od 570MB?

Da ne bude zabune postoje 2 demoa. Prvi je izasao pre oko mesec dana. Jedna staza, jedan auto. Drugi se pojavio nedavno i omogucava da se voze 3 automobila: Mercedes-Benz AMG Classe C, Holden Commodore VZ i buggy K500 Pro Baja Duneracer, na tri staze, Hockenheim GP, Philip Island GP i National Dirt Raceway.

Prve reakcije na stranim forumima su da je igra ista arkada kao i ranije.

Ako je ovo araka, sta li je Nfs Mw?

NFS je budalastina, eto sta je. a ovo je arkada. mada mi se svidja sto je osecaj brzine realan, tj. auto ubrzava za 6 i nesto sekundi do sto, a ne kao u NFS za 5 sec do 200. kad ides npr. 150 imas osecaj da ides stvarno toliko, sto je plus. mada los fizicki model kvari dosta utisak...

Ubrzava, nego sta, ali dragsteri.

raven2005 je napisao(la):
E stvarno ovakvu goru igru nisam video... predhodna dva dela su bila ok... a ovaj ko da kola vozis 20 na sat a ne 100... ma najbolja igrica je F1 99-02 H2004... sto se tice fizike i ubrzanja... jeste da je stara ali razbija... ispada NFS MW koji je arkada dosta bolji od ove TOCE....
:zgran:

borab je napisao(la):
Ako je ovo araka, sta li je Nfs Mw?

E ljudi, prvo vi odlucite koje bi igre igrali. Hocete arkade, odnosno voznje koje vas zavaravaju da vozite dobro, i koje nisu teske, ili cete simulacije, koje su teske, i koje vas ne zavaravaju da dobro vozite?? Toca je napravljena da bude arkada, kao i NFS. Iako ja ne mogu da ih smislim, razumem da ima ljudi koji vole takve igre, ali onda nema potrebe da ih branite sa komentarima tipa "nego sta je nego simulacija" :wall: Da hocete simulaciju, znali bi da ne treba ni prilaziti Toci.

Iako sam voleo ponekad da odigram Toca Race Driver 2, posle skidanja demoa, dugo najavljivanog treceg nastavka, sam se blago receno, razocarao. Sve je ostalo kao u TRD2. Jedino sto je zvuk na malko boljem nivou.

Jos otkad sam se ja oladio od Codemasters-a!
Lepo vam ljudi kazu:eek:cete zezanje ili vozikanje pikajte nesto narodu poznato tipa Codemasters,Ea i sl. ; Ocete da vozite( i morate imati volan) trazite nesto od sledeceg:GTL,GTR,LFS,RFactor,RBR i jos koje malo starije!

Vi sto kazete da je toca (2) arkada imate li vi uopste volan? Vi to pricate zato sto nemate volan i nemate pojma koliko se razlikuje voznja na volanu i voznja na tastaturi!!! Probao sam i ja Tocu na tastaturi i nije nesto, ali Toca je napravljena za volan i kraj price!

Stara TOCA i TOCA 2 (non race driver) su prava prica... ne samo fizika vec i zvuk (guzvanje lima, adrenalin ehhh). To su bila vremena kad je codemasters znao da proizvede kvalitetnu voznju...

Tako je, Mister universe, jedino si ti provalio o cemu je rec. Ja je igram na tastaturi, ali sam kod ortaka probao na volanu i svaka je bankina bila moja.

bane080288 je napisao(la):
Vi sto kazete da je toca (2) arkada imate li vi uopste volan? Vi to pricate zato sto nemate volan i nemate pojma koliko se razlikuje voznja na volanu i voznja na tastaturi!!! Probao sam i ja Tocu na tastaturi i nije nesto, ali Toca je napravljena za volan i kraj price!
Tako spikaju novi clanovi! :crash:
Da si od ranije znao bi ko je ko i nebi pricao takve gluposti!
Da vecina nas koji tako kazemo imamo volane i vozimo prava kola i znamo vrlo dobro o cemu pricamo!

Hvala na pitanju ja evo imam volan ali ne znam dali sam po tvom kriterijumu merodavan. Koristim ga tek neku 6. ili 7. godinu :zgran:

:wall: :wall: :crash: :crash: :crash: :wall: :wall:

RD2 je fina zabava (chitaj: arkada)bilo sa volanom, bilo na tastaturi, i tu se cela pricha zavrshava. A ti kanda nisi probao nista zesce?

Poslednja izmena:
jel se meni cini ili ovaj demo TRD3 nije niti, ali ponavljami niti iole zahtevan!!!!
u danasnjoj eri igara, bilo kojeg zanra, ja demo verziju igre (koja obicno bude nesto neoptimizovano i skrnavo, igram u 1280*1024 sa sve podesavanjima na high + AA i AF na max ??? :)
Barton 2200MHz + 1,5GB RAM + R9800Pro

ToxiC je napisao(la):
jel se meni cini ili ovaj demo TRD3 nije niti, ali ponavljami niti iole zahtevan!!!!
u danasnjoj eri igara, bilo kojeg zanra, ja demo verziju igre (koja obicno bude nesto neoptimizovano i skrnavo, igram u 1280*1024 sa sve podesavanjima na high + AA i AF na max ??? :)
Barton 2200MHz + 1,5GB RAM + R9800Pro

Pa naravno da nije zahtevna kad ne postoji fizika.. ;) Dobar engine koji simulira fiziku automobila uzima najvise procesora, tako da nema potrebe da Toca trazi dobar komp...

Boris Lozac je napisao(la):
Pa naravno da nije zahtevna kad ne postoji fizika.. ;)
dobro nije neka fizika, ali nemozes reci da je nema! lupi u krivini rucnu pa da vidis kako izlece sa staze
:D :d :d

MarkoJ. je napisao(la):
Tako spikaju novi clanovi! :crash:
Da si od ranije znao bi ko je ko i nebi pricao takve gluposti!
Da vecina nas koji tako kazemo imamo volane i vozimo prava kola i znamo vrlo dobro o cemu pricamo!

Mozes li, molim te, da mi pojasnis, sta znace prava kola na ovim prostorima?
Golf 4,5 honda accord. Pretpostavljam da si strava vozac medju ovima koji imaju yugice, a svoje umece pokazujes gde? U gradu, na putu od Batajnice do Zemuna ili si probao da se okusas u klasi N1 ?

sta vi preporucujete za voznju? mislim, sto realniju?

Poslednja izmena od urednika:
GTR i GT Legends su najrealnije voznje koje postoje..

driver je napisao(la):
GTR i GT Legends su najrealnije voznje koje postoje..
Cek, cek. A GT4? :D

Slazem se sa Driver-om. Samo bi dodao i RBR ako imas dovoljno vremena i zivaca. Stvarno je realan. Po mom misljenju i previse za voznju na kompu. Da bi ono savladao treba osetiti i inerciju i G sile a to nijedan komp ne moze da ti priusti.

Vrh Dno