Šta je novo?

Toca Race Driver 2 - Problemi

neo geo

Slavan
Učlanjen(a)
21.11.2005
Poena
395
Igra se zamrzava na pocetku trke, tj cim pocne 3d grafika na oc masini (sempron64 2800+ i x550) na kojoj se 3dmark05 ili npr q4 izvrsava bez problema i zamrzavanja (1920 3dmark05), vidim starting lineup i odmah zakoci

...stavio za ati 5.11 drajvere (pre njih bili originalni, cini mi se 5.08 ili sl) ...
isto je i kada smanjim sa 1024 na 800x600, isto je i posle 1.2 patch-a, cim izadjem iz menija na stazu, smrzava :(

Kada radi (svega par puta, kad sam vratio masinu blize pocetnim vrednostima, tj spustio fsb i vratio memoriju), radi vise manje normalno....

Sta da radim ??? (samo da ne moram da menjam grafiku :)

Ako si overklokoavao graficku probaj da vratis na default podesavanja i probaj ponovo da udjes u Tocu.
Ako to ne uspe reinstaliraj Tocu.
Ako to ne uspe reinstaliraj windows i reinstaliraj Tocu.
Ako to ne uspe prodaj ti lepo graficku i uzmi neki GF 6600 i teraj. Pljujem Ati!
Pozdrav!

"Kada radi (svega par puta, kad sam vratio masinu blize pocetnim vrednostima, tj spustio fsb i vratio memoriju), radi vise manje normalno...."

Sam si sebi odgovorio :)

Jesam, ali posto ni to vise nije pomagalo ...sam onda kloknuo sve najgrdje, pustio da masina prenoci, i sada radi sta god da joj uradim, jedino sto cekam da mi se digne sistem duze (ne znam ima li to veze sa klokovanjem ili sa starforce-om), ali TOCA odonda nije smrzla (kuc, kuc), i maximalno uzivam (ipak je ta igra bila jedna od glavnih razloga za kupovinu novo kompa)

Vrh Dno