Šta je novo?

TOCA RACE DRIVER 2 na DVD ili na CD?

lolek

Čuven
Učlanjen(a)
26.10.2002
Poena
620
Jel neko zna jel TOCA RACE DRIVER 2 izasla na DVD ili smo osudjeni na verziju na 4 CD?

Jel ovo DX9 igra i kako ce raditi na Gf4Ti ?

Pozdrav

Na DVD-u je mislim verzija.... i trebalo bi da ti radi dobro na toj kartici....

Videh po oglasima ''TOCA RACE DRIVER 2 - Konacno radi!! -1DVD''
tako da zakljucak mozes sam doneti.
Btw jel je instalirao ko DVD verziju....

Race driver 2 jeste samo na DVDu...Ono na CDu je budzena varijanta...

Pa jel "radi"?Jel proverio neko?

Ova na CD-u je takva kakva je,trazi cak 9gb za instalaciju, a pri tom moras da otkacis opticke uredjaje (cd ili dvd) da bi igrao, odnosno da bi se startovala igra. Dvd verziju sam video prosle nedelje u prodaji, ali je nisam probao.

Instalirao sam Ja DVD verziju ali original. Ona radi tu nema spora e sada za ovaj pirat ne znam.

Igru sam probao pre 6 meseci, i deinstall :)

worse...:(

Bedak, stara Toca je bila fantasticna stvar...

OptiPlex je napisao(la):

DAMN!!
A taman sam se lozio da je uzmem aahhh back to Richard..

Ma radi i ova "narodna" verzija bez problema.

OptiPlex je napisao(la):

Inace koja je fora sa Toca 1, kod mene kada krenem da je igram, izaberem stazu, odvezem i to je to. Opet me vrati na pocetak da biram ponovo, mislim nema championata, klasifikacija, nicega. Odvezem je kao prvi i opet nista. Da li je ova verzija neka sje..na, ili sta?
Mozda mi treba neki download sa zvanicnog sajta ili sta vec?

dfast je napisao(la):
Inace koja je fora sa Toca 1, kod mene kada krenem da je igram, izaberem stazu, odvezem i to je to. Opet me vrati na pocetak da biram ponovo, mislim nema championata, klasifikacija, nicega. Odvezem je kao prvi i opet nista. Da li je ova verzija neka sje..na, ili sta?
Mozda mi treba neki download sa zvanicnog sajta ili sta vec?

:D:D

Moraš da odvoziš različite šampionate od ponudjenih, za koje skupljaš bodove. Kada skupiš koliko treba (piše ti koliko ukupno za dalje) treba, prelaziš na sledeću grupu. Ima 3 grupe, i na kraju završni šampionat za tate.
Primer. Ako treba npr. 152 poena za prvu grupu, odvoziš SEC, NEC, American šbz..... i sakupiš npr. 52, i 48, i 52 poena, i prošao si, ili može i manje po jednoj turi, jer ima valjda 5 šampionata u prvoj turi, pa ako imaš i po 30-35, provući žeš se do sledeće. Sledeće su teže, jer treba više poena po jednom šampionatu da bi sakupio koliko treba za dalje.

P.S. I ti si neki profi vozač. 100% prevrćeš džipove na auto-putu Beograd-Niš svaki dan. :D

:wave:

ima verzija i na 3CD u tamo nekoj sve ...... nego igra zauzima samo 800 mb a ostalo sa DVD-a

Hvala notax, ne mogu da verujem da nisam provalio, doduse uvek sam probavao nesto na brzaka.Nisam probao "career".
p.s. Ribe u Toca 1 su bolje nego u dvojci , cini mi se. Odradili su ih boli glava.

Igra nije losa, barem meni koji nisam neki fanatik simulacija. Paljevina je kad igras na sluske, dobro je i sto ima split screen za sve one koji nemaju kucni lan. Grafika je fina, ako hoce neko mogu da pustim neke svoje screenove.

casey je napisao(la):
ima verzija i na 3CD u tamo nekoj sve ...... nego igra zauzima samo 800 mb a ostalo sa DVD-a

Originalna verzija igre zauzima punih 4.5Gb, ne moze da stane na DVD :)

ma 800 mb na disku a otatak na cd inace i original DVD je narezan do pola precnika diska

Nazad
Vrh Dno