Šta je novo?

Toatal Annihilation 2 !!! Toatal Annihilation 2 !!! Toatal

Mister No

Čuven
Učlanjen(a)
08.06.2002
Poena
619
TA2 se radi i najavljena je za Bozic 2004 !!! :) To je zvanicni nastavak, a informaciju sam video u poslednjem broju americkog PC Gamera...
Jedino me malko brine sto igru pravi Fantagram a Cavedoga vise nema :(

Puno pozdrava svim Annihilator Commander-ima ;)
(D) :wave;

Dadada bila je to opaka igra, ali batice 'nash ti gde je Bozic '04-e?! :)

Re: Toatal Annihilation 2 !!! Toatal Annihilation 2 !!! To

Mister No je napisao(la):
TA2 se radi i najavljena je za Bozic 2004 !!! :)
Stvarno, mogao si makar reci samo da je najavljen pa da zivimo u iluziji...:) To je garant' tek prvi rok, a ako ciljaju Bozic, ko zna koji ce to na kraju biti. I inace u tom PCG znaju bas da se napale na igre (daleke) buducnosti.

Re: Re: Toatal Annihilation 2 !!! Toatal Annihilation 2 !!!

soulfly je napisao(la):
Stvarno, mogao si makar reci samo da je najavljen pa da zivimo u iluziji...:) To je garant' tek prvi rok, a ako ciljaju Bozic, ko zna koji ce to na kraju biti. I inace u tom PCG znaju bas da se napale na igre (daleke) buducnosti.

Bas me nervira sto su poceli da najavljuju igre koje ce izaci za 2'3 ili 4 godine... i jos imaju kompletne skrinsotove... odmah se setim onog Prey-a koji nikada nije izasao, ili DN4Never-a... Kako sada imaju cele nivoe, a igra izlazi za 3 godine!? To me je uvek nerviralo...! Pa ni blockbusteri i spektakli (filmovi) se ne najavljuju za tako daleko u buducnost...

Ima jos jedna zackoljica, koji bozic? Izmedju jurijanskog i gregorijanskog bozica 2004e je gotovo godinu dana razlike :D...

Re: Toatal Annihilation 2 !!! Toatal Annihilation 2 !!! To

Mister No je napisao(la):
TA2 se radi i najavljena je za Bozic 2004 !!! :) To je zvanicni nastavak, a informaciju sam video u poslednjem broju americkog PC Gamera...

Samo dzaba pravish noise na forumu :D

Ma bre TA2 to zasluzuje...:)
Joooj...to je jedina igra u kojoj sam konstantno uzivao...znate ono, krene misija i vi maltene i ne zelite da se zavrsi...nema onog nerviranja kad se dodje otprilike na sredinu pa se jedva ceka kraj...zilion strategija na raspolaganju, mnogo nacina za prelazak misije, fenomenalno balansiran ogroman broj jedinica (jedino mi je smetalo sto nije bilo jake mobilne PVO jedinice koja bi gadjala sa zemlje, ali su verovatno racunali ljudi da se to moze nadoknaditi klasicnom lovackom avijacijom...)
Ma loodilo :p Jedva cekam ovu dvojku...
P.S. ko je ovde igrao TA: Kingdoms i TA Kingdoms Iron *nesto* ?? Ne secam se tacnog imena ovog drugog, ali je expansion za TA: Kingdoms...
Imam par pitanja...
Pozdrav svim Annihilator Commander-ima ;)

Ja sam ljubitelj R.T. strategija, još od Amige4000 i Dune 2. TA je bio baš odlično urađen, jer je imao one "pseudo 3D modelirane" jedinice pa je sve to (za to vreme) izgledalo do j@[email protected]še meni su uvek oni tenkići u njemu ličili na autiće na baterije, ali ajde...

Sa druge strane ja jedva čekam onaj C&C:Generals. On je valjda predstavljen na nekom igračkom sajmu (onaj sa tri slova, EEE valjda ili tako nešto...). Nadam se da neće da se čeka i na njega godinama. Doduše koliko ja pratim igrice možda je već i izašao :D . Pošto imam mnogo vremena, taman dok pređem Warcraft 3 eto ga TA2 :)

Totala je zakon, to je svoj dobronamernoj deci jasno! :)

TA2 je najavljena pre oko 4-5-6 meseci, ali su svi fanovi skepticni, zato sto je licenca prodata neafirmisanim likovima, koji ce igru da prave u Koreji. To ne zvuci bas dobro. :(

Ali, dobra vest je da je kako-se-zvase, tvorac originalnog TA i fenomenalnog Dungeon Siege-a izjavio da ce njegov sledeci projekat biti ostvarenje svega sto je planirano da bude u TA2. Naravno, nece biti Arm i Core, ali mislim da ova igra ne moze da omane. To je dobro! :)

Ja sam probao TA: Kingdoms, ali je bio poprilicno zahtevan i mislim da je ta igra kriva sto Cavedog-a vise nema. Proslo je sest meseci od objavljivanja ove igre do izlaska patch-a koji je poboljsavao frame rate 3 puta!

Cini mi se da Bozic 2004 uopste nije daleko, cekali smo mi igre i vise od tri godine, jedna i po ce da prodje za cas!

Pozdrav Armovcima! :D

Ostrica je napisao(la):
Totala je zakon, to je svoj dobronamernoj deci jasno! :)

TA2 je najavljena pre oko 4-5-6 meseci, ali su svi fanovi skepticni, zato sto je licenca prodata neafirmisanim likovima, koji ce igru da prave u Koreji. To ne zvuci bas dobro. :(

Ali, dobra vest je da je kako-se-zvase, tvorac originalnog TA i fenomenalnog Dungeon Siege-a izjavio da ce njegov sledeci projekat biti ostvarenje svega sto je planirano da bude u TA2. Naravno, nece biti Arm i Core, ali mislim da ova igra ne moze da omane. To je dobro! :)

Ja sam probao TA: Kingdoms, ali je bio poprilicno zahtevan i mislim da je ta igra kriva sto Cavedog-a vise nema. Proslo je sest meseci od objavljivanja ove igre do izlaska patch-a koji je poboljsavao frame rate 3 puta!

Cini mi se da Bozic 2004 uopste nije daleko, cekali smo mi igre i vise od tri godine, jedna i po ce da prodje za cas!

Pozdrav Armovcima! :D

Ma tacno tako. Nego taj TA Kingdoms i nije bas bio toliko zahtevan, pod uslovom da si imao Voodoo...meni je na P1MMX i Voodoo2 isao do bola dobro...ali svi drugi su se zalili :) Sem toga ubrzo su se rasprostranili Celeroni i P2-jke i na njima je isla fenomenalno...

Nazad
Vrh Dno