Pozdrav svima...znam da se svasta polemisalo na ovu temu/teme ali evo sta mene konkretno brine pa ako mogu pre svega korisnici OLEDa da pomognu oko toga, ostalo se svodi na izbor modela jedne ili druge tehnologije. Ne brine me toliko burn-in kod OLEDa, mada ce se gledati i kablovska poprilicno, vise me brine auto dimming tj potamnjivanje slike posle par minuta (koje opet ima veze sa burn-inom) koje koliko vidim moze da se iskljuci samo iz servisnog menija sto je komplikacija a time se verovatno gubi i garancija. Ako mogu korisnici OLEDa da napisu koju na ovu temu, koliko se ovo zapravo desava i koliko je iritantno? Konkretno bih kupio TV od 65" i od OLEDa izbor bi bio izmedju LG C2 i Samsung S95B (mozda pre LG zbog cene mada ni tih 200e razlike na KP nije strasno ako stvarno ima smimsla...). A ako je ovo sto sam pitao stvarno problem kao sto meni izgleda da jeste onda od ostalih mozda prvi izbor Samsung QN90B a kao alternative TCL C935 i Hisense U8HQ. Hvala unapred, svaki savet je dobrodosao...