Šta je novo?

To Miskooo!!!

Opa bato! Ima da je igram pre nego bilo kakav Quake IV ;)

Izgleda extra, nego kad smo vec kod unapredjivanja starih igara, da li je neko igrao HL1 Source ?

Hl1 source ti je sa potpuno istom grafikom kao u starom hl1 sa dodatkom pixel shaderovane vode :d Znaci mucak.
Uopste mi nije jasno przenje na ove modove koji naravno nikad nece izaci...
A tek naslov :zgran:

Svidja mi se ova ideja, mada bih vise voleo da su ovo nekako izveli sa Quake 1, koji je po meni najbolji. Uzgred, zasto se nakon Quake 1 nije pojavila ni jedna igra u kojoj bi bilo moguce posvadjati one silne zveri da se medjusobno biju. Uzivao sam gledajuci ih kako se tamane medjusobno i nedostaje mi ovo...

@filipenko
Znaci bezveze, bilo bi extra da prerade ceo HL1 u source, ali tada bi HL1 definitivno bio bolji od HL2 :D

@Moso
Koliko se secam to si mogao raditi i u drugom delu doom-a

Btw
Da li je neko gledao onaj snimak kada lik predje ceo HL1 za 45min :zgran:
Bruuka :)

@Invader
Rekao sam nakon Quake 1 a Doom2 je izasao pre njega.

I meni se takodje svidja izgleda exxtra ....

e, gde si nasao taj snimak za HL1 :) salji link please!

A System Shock 2 Rebirth? Kakav je?

Pa i on je odlican u odnosu na ono sta je bilo ranije, ali to nikada nece biti objavljeno, makar ne u finalnoj formi koja ce obuhvatiti celu igru,bas kao ni ovo

Heh, lik je lud :)

HL1 za 45 min

Ima neki review kako je sve to odradio i ko mu je pomogao, a download link je na dnu strane

Poz

http://ia200132.eu.archive.org/hdd1/movies/HalfLife_4545/

to je direktan link za dve rezolucije filma kao i demo file-ove. Pogledati koja je verzija HL potrebna za demo

Bio je snimak negde i za fallout ali ga nisam skinuo, ebes dial up

Nego, aj nek neko sa brzim netom procunja malo po ovom linku, vidim da ima svega i svacega pa se mozda nadje jos nesto pametno

Poslednja izmena:
Upravo skidam, hvala na linku :)

Postoji li jos nesto slicno za jos neke igre. Cisto da se setim nekih starih igrica :)

nasao sam link: http://www.planetquake.com/qdq/

sutra se bacam na skidanje :)

ako postoji jos neka igra, kazite.

Edit: ovo su nazalost demo fajlovi koji zahtevaju samu igru :(. Ako neko zna gde mogu da se nadju AVI ili QuickTime fajlovi neka salje link.

Poslednja izmena:
Odgledao sam ovaj HL "na brzinu" i smucile su mi se video igre :(

Onaj covek je lud :) Kada sam video kako se penje po onim bubama, i ide po samom rubu nivoa (gde dizajneri nisu ni predvideli), sve sam video. A to je samo jedan delic :(

Meni je najace kad odskoci od ono cudoviste u test chamber-u na pocetku :)

Vrh Dno