Šta je novo?

Tko zeli biti milijunas?!

outlaw

Uzvišen
Učlanjen(a)
11.01.2002
Poena
2,525
Moja oprema  
CPU & Cooler
AMD Ryzen™ 7 5700X w/ AMD Wraith Prism LED RGB Cooler
Matična ploča
MSI B450 Tomahawk Max
RAM
16GB (2x8) DDR4 3200MHz A-DATA AX4U32008G16A-ST50 XPG
GPU
GeForce RTX™ 3070 Ti GAMING OC 8G
Storage
ADATA XPG SX8200 Pro NVMe SSD 512GB M.2 2280 PCIe & WD Red Plus WD40EFPX 4TB CMR
Zvuk
Creative Sound Blaster Z
PSU
BeQuiet Pure Power 12M 750W ATX 3.0
Kućište
NZXT H5 Flow w/ 4x Arctic P12 PWM PST A-RGB 0dB & 2x Arctic P14 PWM PST A-RGB 0dB circus
Monitor
Samsung SyncMaster 2443BW 24" 1920x1200
Miš & tastatura
Logitech G502 Hero & Logitech K740 Illuminated Keyboard
Mobilni telefon
Samsung Galaxy S24 Ultra
Pametni uređaji
Samsung Galaxy Watch4 Classic 42mm
GoPro HERO12 Black
Pristup internetu
  1. Kablovski internet
Samo za vas, hrvatska verzija "Milionera"

Download...

P.S. Javite kad osvojite "milijunce" :D

outlaw je napisao(la):
P.S. Javite kad osvojite "milijunce" :D
Osvojio iz 5og pokušaja, uz dva pogotka na sreću (neki hrvatski pisci i neka buna na ostrvu)... 8)

Ja sam iz jedno 15-og puta uspeo da dodjem do milijuna, ali sam ukapirao da preko 32.000 ni prijatelj ni publika nemaju pojma :(

Ma nema ništa kad se dodje, vrti se neko BRAVO po ekranu, da je bar neka zanimljiva sličica... kad već ne daju te kune... :D

Osvojio takodje negde oko 10-og pokusaja uz jedan pokusaj na srecu

Osvojio.. :) Iz 12-13tog puta.. na neka pitanja STVARNO nisam imao pojma, bilo cisto na srecu.
Anyway, da se osvojiti :D

Cuo sam da i nasi prave. Da li neko zna kada ce izaci?

Ma dajte ljudi, koga zanima ko je iz kog pokusaja osvojio tisucu tisuca.... :rolleyes:

U principu zanimljiva je igra. Mozes da se uz minimum napora odrzavas budnim.....

imam ja na engleskom ceo disk ali treba da postoji jos jedan da li ima neko?

Zar ne postoji srpska verzija na jednom kompakt cedeju?!? Zakleo bih se da sam je video na jednoj od tezgi na bulevaru (ono gde pise "CD 99 din. - poludeo gazda! :D)

Inace ko vata HRT1 treba da pogleda milijunasa cetvrtkom i nedeljom od 20.00. Cisto da vidite kako je nas na BK jadan.

Jes, vala, g. Tarik je za g. Zeku faca i po (cvikeri su mu do j*ja :))

P.S. Ne bih da menjam temu, ali zbog novog antipiratskog zakona, moj kablovski provajder mi ukinu HRT, OBN, Canal+, Animal, Discovery i jos par kanala... Bitno da sada imam MKTV i RTCG :)

Ako budem imao vremena napravi cu na srpskom ;) ali nista ne obecavam.

Ja ne prelazim 32 000 kuna.....kako ste uspeli da dodjete do 1000000?

kUdtiHaEX je napisao(la):
kako ste uspeli da dodjete do 1000000?
Pa treba davati tačne odgovore na pitanja koja izlaze :D , osim na neka gde je pogrešno uneto u bazi. Npr. na pitanje: Sirena je pola žena a pola ... treba odgovoriti - ptica. :eek:

outlaw je napisao(la):
Jes, vala, g. Tarik je za g. Zeku faca i po (cvikeri su mu do j*ja :))

P.S. Ne bih da menjam temu, ali zbog novog antipiratskog zakona, moj kablovski provajder mi ukinu HRT, OBN, Canal+, Animal, Discovery i jos par kanala... Bitno da sada imam MKTV i RTCG :)

Meni su skinuli plavi i crveni +, Animal, Discovery i HRT2, a ostavili HRT1 i dodali HRT3?!

ZorMi je napisao(la):
...

Pa treba davati tačne odgovore na pitanja koja izlaze :D , osim na neka gde je pogrešno uneto u bazi. Npr. na pitanje: Sirena je pola žena a pola ... treba odgovoriti - ptica. :eek:

I nikako, ali nikako ne verujte publici i prijatelju posle 32.000 kuna... :(

ZorMi je napisao(la):
...
Ponovilo mi se bas to pitanje nekoliko puta i svaki put je odgovor bio korektan :)
Ma i ja sam primetio da tu i tamo brlja, a tek sto publika hoce da laze na vecim sumama...
Nego, jel se desilo nekome da mu ne izbaci ni jedan odgovor, tj. da su svi odgovori prazni, pa kad pitas publiku svi odgovori budu 0%, prijatelj ne daje odgovor, ali je 100% siguran, a 50-50 makne 3 neponudjena odgovora i kad kliknes na preostali prazan odgovor kaze ti da si pogresio ?
Kakav trip.
A mecku sam rodio dok sam dosao do 1.000.000 - ili me ne sluzi fortuna kao druge ili su oni koji su to uspeli iz 2-3 pokusaja fenomenalno upuceni u hrvatsku geografiju, istoriju, zabavni zivot... Pa otkud ja znam kako izgledaju hrvatske kune i koja je slika na kojoj novcanici, a non-stop mi upadaju takve koske, a ima i nepreciznih pitanja tipa "koliko stranica ima piramida?" - izgleda da nisu culi za trostrane piramide (geometrija im je slaba strana, a misle da iste postoje samo u Egiptu :))...

Nego, druze Ilki stvarno bi bilo lepo kad bi nasao malo vremena da odradis to sto kazes, pa da me pita sta je na novcanici od 100€ :)

e ql je programchic ... a inache, neko je okachio i na sezamovom getorderu englesku (ili americhku :)) verziju programa ...

Crni je napisao(la):
...
Nego, jel se desilo nekome da mu ne izbaci ni jedan odgovor, tj. da su svi odgovori prazni, pa kad pitas publiku svi odgovori budu 0%, prijatelj ne daje odgovor, ali je 100% siguran, a 50-50 makne 3 neponudjena odgovora i kad kliknes na preostali prazan odgovor kaze ti da si pogresio ?

S vremena na vrema se desi i meni da je umesto pitanja plava pozadina i moras da tipujes odgovor da bi prosao dalje.Inace pitanja se skoro u 40-50% ponavljaju tako da uopste nije problem doci do 12-13 pitanja,a dogadja se da se i posle ponavljaju pitanja.

Crni je napisao(la):
...
A mecku sam rodio dok sam dosao do 1.000.000 - ili me ne sluzi fortuna kao druge ili su oni koji su to uspeli iz 2-3 pokusaja fenomenalno upuceni u hrvatsku geografiju, istoriju, zabavni zivot...
:)

Ma izgleda da ima jos neznalica , nas sedmoro je juce jedno 30-tak puta pretresalo gradivo od pocetka. :D

Evo linka za USA verziju:
http://free-sk.hinet.hr/zawebancija/Downloads/Millionaire.zip

... i samo cu reci da covek zaplace (od pomesanih osecanja):
"Ko je osnovao McDondalds, Ko vodi koji TV show, Kada je ko napustio koju rok grupu,Da li je ovca sisar, i za 32.000$ Da li je Egipat u Africi.... :("

Sada cu da skinem CRO verziju, ova USA me je strasno razocarala (pitanja su dno dna)

Kad vec pricate o milioneru da li je neko citao o onoj prevari gde je tip uzeo milion funti :D

Alex je napisao(la):
Kad vec pricate o milioneru da li je neko citao o onoj prevari gde je tip uzeo milion funti :D

Da, imao je saucesnika u publici koji mu je raznim zvucima pomagao oko tacnog odgovora...

...a onda su ga kao tuzili i izgubili spor - na prevaru ili ne, ali tip je sada tezi koji milion :)
Nego, hvala Orlu za link....

Crni je napisao(la):
...a onda su ga kao tuzili i izgubili spor - na prevaru ili ne, ali tip je sada tezi koji milion :)
Nego, hvala Orlu za link....
Ma nish'a ;) i drugi put ...
Hm, zivo me interesuje da li, i koliko kontrolisu ucesnike da bi izbegli razne prevare (na netu moze da se kupi, gistro "CIA", komunikaciona oprema ... razne wireless bubice koje bez posebnog pregleda ushne skoljke nikako ne bi provalili ... i sve to za manje od 1000$ - tzv. paketi za polaganje ispita :D)

Postoji već odavno domaća verzija Milionera. Autor je izvesni Milika iz Bačkog Dobrog Polja. Za download pogledajte na Google-u.

Tiger je napisao(la):
Postoji već odavno domaća verzija Milionera. Autor je izvesni Milika iz Bačkog Dobrog Polja. Za download pogledajte na Google-u.
Gde si ovo iskopao posle vise od godinu dana?! :wall:
Znamo za Miliku i on sam je ovde ostavljao linkove za neke nove verzije ;)

Nazad
Vrh Dno