sula je napisao(la):Zanima me na kojim vam tajminzima radi...
Meni nece na 200 Mhz preko tvornickih 2-3-3-6-T1....
ploca je asus a7n8x...
pozdrav...
tex707 je napisao(la):...
Kod mene taj Corsair (2x512MB) radi na 200MHz pri 2-2-2-3
sula je napisao(la):...
jel imas 3200C2 ili 3200LL ? jesi mu dizao napon i na koliko ?
Nista bez dodavanja napona, cak i na kvalitetnim memorijama :mrgreen:tex707 je napisao(la):...
Pa pitao si ko ima 3200C2 i ja rekoh da imam bas tu....dakle, XMS3200C2.
Napon je na 2.9V.
GoranM je napisao(la):...
Nista bez dodavanja napona, cak i na kvalitetnim memorijama :mrgreen:
tex707 je napisao(la):...
Da zanas da sam nameravao da mod-ujem plocu i dignem napon na nekih 3.1V....ali, kada sam video gde treba da se lemi, odustao sam....
GoranM je napisao(la):...
I ja sam dobijao neke ideje, ali.... ODE GARANCIJA ako ih realizujem, medjutim jos me drzi.... :mrgreen:
Ma moracu i ja moju da pocepam :mrgreen:tex707 je napisao(la):...
Meni je otisla odavno...prvo sam (nepaznjom) pocepao nalepnicu, a onda sam i uradio Vdd mod....
Gulp... ako mislis da je to nesto, onda ce te ovo sokirati! :beat: :mrgreen:sula je napisao(la):...
jel imas 3200C2 ili 3200LL ? jesi mu dizao napon i na koliko ?
CAR je napisao(la):...
Gulp... ako mislis da je to nesto, onda ce te ovo sokirati! :beat: :mrgreen:
XMS 3200C2, 2x256, na NF7-S trenutno na 228 MHz sa 3-2-2-2. Moze sigurno i vise, ali ne da ploca :mrgreen: Naime, ploca je netaknuta, onako jos uvek je fabricki.
Napon memorije na skoro onih 3.1V sto pominjete, tacnije, 3.06... ali i to je necackano, namesteno na 2.9V, samo sto ploca daje znatno visi napon (za taj napon se bar ne zalim)
Inace, "tvornicka" setovanja za XMS 3200 C2 (bar ovaj moj), kako ocitava NF7-S, su jadnih 9-4-4-2.5. To je "BySPD" na 200 MHz, tj. DDR400.
Kada bi ovo video Sale Uzelac, u vreme kad je radio onaj test memorija za SK, zakljucio bi - KRSH!
Medjutim, kao sto vidis, moze to jos podosta preko specifikacija, i to prilicno stegnuto O![]()
10-2-2-2 ?!!!!!Milan je napisao(la):...
Stavi umesto 3,2,2,2........6,2,2,2 ili probaj cak sa 10,2,2,2 i pogledaj u Sandri rezultate i javi.
CAR je napisao(la):...
10-2-2-2 ?!!!!!
Ne, ne, druze stari... ja jednostavno volim kad je sve stegnuto! :mrgreen: :beat:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari