Šta je novo?

Tittlovi - Problem sa kucnim DvD, DiviX plejerima

krogot

Slavan
Učlanjen(a)
20.09.2008
Poena
304
U chemu je problem!?.. imam gomilu filmova u Divix/avi formatu sa titlovima na Srpskom i svi savrsheno rade na rachunaru (mv2player-u), medjutim problem nastaje kad te iste filmove zelim da pogledam na kucnom plejeru (fuego i samsung) slika je savrshena ali titla ni od korova. Titlove nekih filmova i registruje (retko) ali vecinu ne vidi cak ni u folderu filma (da nije problem sa extenzijom ili shta vec? *^*^$&$*)...pomoc!

Unapred zahvalan!!

U chemu je problem!?.. imam gomilu filmova u Divix/avi formatu sa titlovima na Srpskom i svi savrsheno rade na rachunaru (mv2player-u), medjutim problem nastaje kad te iste filmove zelim da pogledam na kucnom plejeru (fuego i samsung) slika je savrshena ali titla ni od korova. Titlove nekih filmova i registruje (retko) ali vecinu ne vidi cak ni u folderu filma (da nije problem sa extenzijom ili shta vec? *^*^$&$*)...pomoc!

Unapred zahvalan!!
Uzmeš manual player-a pa malo pročitaš.
Verovatno je problem u formatu subtitlova koje player može da čita i u kodnom rasporedu, tj. player ne može sa postojećim fontom da čita "naša" slova (š,đ,č,ć,ž).
Najpre nam reci koji je player u pitanju.
Najverovatnije jedino može da ti pomogne eventualan update firmware-a player-a, a ako to ne pomogne, šta da se radi, ***a,...

Najverovatnije da moraju nazivi titlova da budu isti kao i ime video fajla. Uostalom kao što ti je predložio RingeRaja pogledaj uputstvo.

Hvala narode, preimenovao sam gomilu filmova i izgleda da je uspelo.....nego zanima me ako neko zna...zbog chega se u vecini naslova DiviX filmova (rip-ova) izmadju rechi nalaze tachke (.) npr. (The.Scorpion.King.2-Rise.Of.A.Warrior) i da li ce biti neke promene u reprodukciji na kucnom DVD plejeru ukoliko ih uklonim odnosno stavim razmak.!???

Slobodno preimenuj filmove kako ti odgovara ali pazi na broj karaktera u imenu. Neki DVD playeri imaju podrški samo za 11 karaktera. Ime filma i prevoda nek ti bude isto i to je to ;)

e ovako da bi mogao tvoj dvd ili dvix player da ucita preovod on mora da se iso zove kao film ali na kraj prevodda treba da se nalazi "srt ili sub" i problem je resen!i ja sam imao siti takav problem sa mojim dvd portable playerom!

Postoji li mogucnost da prilikom konvertovanja divx-a u DVD uz pomoc ConvertXto DVD ubacim srpski titl?

da

Vrh Dno