Darko
Čuven
- Učlanjen(a)
- 29.12.2001
- Poena
- 679
Imam kuci neki 19" Benq monitor (ne znam tacno oznaku jer radim tacno 1xmesecno na tom racunaru - ili FP92e ili FP93e) koji u windowsu XP sa korektno podignutim drajverima, jedva primetno, titra. Native rezolucija je 1280x1024@75Hz. To titranje u windowsu jos moze i da se "proguta", ali na drugu particiju sam jednom prilikom podigao linux i imao sta da vidim - titranje ovog puta nepodnosljivo. Kao CRT@60Hz. Ekran radi sa dobrim drajverom i u linuxu, u native rezoluciji.
Nabavio sam i DVI kabl ali "problem" je ostao. Graficka 100% nije problem - menjana je, prvobitno je bio Radeon 9700 koji je zamenjen sa aiw x800.
Da li je to normalna pojava, ili da reklamiram monitor? Mozda sam se razmazio gledajuci u laptop, ali ipak mi je cudno... :trust:
Nabavio sam i DVI kabl ali "problem" je ostao. Graficka 100% nije problem - menjana je, prvobitno je bio Radeon 9700 koji je zamenjen sa aiw x800.
Da li je to normalna pojava, ili da reklamiram monitor? Mozda sam se razmazio gledajuci u laptop, ali ipak mi je cudno... :trust:
Poslednja izmena: