sira je napisao(la):Aero foto rađen 2003 u leto.
Inace postoji ceo grad sa okolinom podeljen u sekcije.
3000x2000x24jpg original fotosi
aha, thanx, steta sto je bilo oblacno, tj. maglovito.sira je napisao(la):Odlicno ,jos ukoliko si i leteo :happy:
cuti, to je bilo na predhodnom letubyMaX je napisao(la):ma... steta sto avion zamalo da padne pri sletanju... jel da ramone
Canon S400, ili ti popularniji kao IXUS400 (ako si to uopste pitaosira je napisao(la):A kakav ti je :hump: foto-aparat
sira je napisao(la):Imao sam ga u rukama.odlican :mrgreen:
Ja koristim Sony dsc-p72,jos uvek pocetnik :beat:
Kako si ih testirao ? Mislis probao si ihbyMaX je napisao(la):...
pravi pocetnikbas mi se nije svideo nijedan od tih iz serije p-n2 (testirao 52, 72, 8 i 10). 8 i 10 su jos i ok, ali uvece :mrgreen:
Meni ova slika koju si okacio zesce smrdisira je napisao(la):jeste iza VMA
Izgleda je to slikano prilicno davno, nekog leta ocigledno. Oni objekti su koliko ja znam u stvari parking, a pandurksa akademija odavno nije u istom obliku :cuss:Crni je napisao(la):...
Meni ova slika koju si okacio zesce smrdi
Uporedi je sa ovom sto je RamOne okacio, pa ce ti biti jasno zasto:
http://home.comcast.net/~ivanramone/swiss/banjica.JPG
Mali hint: obrati paznju na objekte koji se nalaze sa desne strane puta koji ide od ortopedske bolnice prema policijskoj akademiji... Jednostavno ih nema, a postoje i to gomila, dok zelenila u blizini gotovo da i nema![]()
BTW nadam se da nisu sve slike u tom fazonu.
Pa covek rece:RamOne je napisao(la):...
Izgleda je to slikano prilicno davno, nekog leta ocigledno. Oni objekti su koliko ja znam u stvari parking, a pandurksa akademija odavno nije u istom obliku :cuss:
(D)
Tu sam proveo godinu dana (sept. 93/94)sira je napisao(la):Aero foto rađen 2003 u leto.
Inace postoji ceo grad sa okolinom podeljen u sekcije.
3000x2000x24jpg original fotosi
Deja vu. Pa o ovakvim stvarima je snimljen cak i film sa sve Mel Gibsonom u glavnoj ulozi :mrgreen:sira je napisao(la):Sta mislite o ovome?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari