Achilles82
Slavan
- Učlanjen(a)
- 01.10.2005
- Poena
- 350
Jel moguće namestiti da player čita ova slova? Uvek su umesto njih znakovi ð è æ... u čemu je problem?
Koji plejer?! NEsto na pc-u? Jel si namestio central european?!
ajde polako... koji player koristis? u njemu samo trebas da setujes da ti za font subtitlova bude Central European i onda ce ti se lepo prikazivati nasa slova..
Jel moguće namestiti da player čita ova slova? Uvek su umesto njih znakovi ð è æ... u čemu je problem?
pa tako i treba.... player to "prevede" na nasa slova na ekranu
@proday
samo sam potvrdio tvoju izjavu i povecao joj vrednost mojom![]()
Achilles82 odgovori ljudima na pitanje, pa će oni da ti odgovore šta u plejeru da uradiš da dobiješ šđčćž![]()
Tako treba da piše...Znaci cim skinem, pise ovaj text "Rekao sam da æe biti u redu."
Nije.Nema veze kakav je player, player chita ono sto pise u text fajlu jel tako?
Pa ako ti je to lakše nego da JEDNOM namestiš plejer, svaka ti častTo se cas posla uradi...
Ne mogu tačno da ti odgovorim, ali je u vezi sa nekim kodiranjem - tačnije, ako se ne varam, slovo ć ni nemože da se nađe u RAW materijalu nekog teksta... zato postoji (en)kodiranje... I u wordu kad napišeš ć, to se samo prikazuje ć, a memoriše malo drugačijeKad otvorim, nije sacuvao kao ć, vec kao c (attachmant 3). kada izmenim ð u slovo đ, on ga sacuva kao d, i umesto slovo č sacuva kao c..
Tako treba da piše...
Nije.
Pa ako ti je to lakše nego da JEDNOM namestiš plejer, svaka ti čast
Ne mogu tačno da ti odgovorim, ali je u vezi sa nekim kodiranjem - tačnije, ako se ne varam, slovo ć ni nemože da se nađe u RAW materijalu nekog teksta... zato postoji (en)kodiranje... I u wordu kad napišeš ć, to se samo prikazuje ć, a memoriše malo drugačije.
Uglavnom, ne mislim ništa loše o tebi, ali si dokazao da si Srbin par ekselans... Nećeš da slušaš ljude, teraš po svome... šta da ti kažem..:trust:
Ja dokazao da sam neki ******? A zasto neko ne moze da napise tako kao ti, nego mora odma "a koji player koristis". Otkud ja znam da li je neko dobro razumeo moje pitanje ili ne?
Zasto je tesko napisati "player moze da chita ð è æ kao đčć. I KRAJ!
Nego ovo je sprski egoisticki kompleks, gde neko mora da me pita nesto, da ja nemam pojma o cemu se radi, i na kraju da me prosvetle. Sta je tesko bilo reci ovako kako si ti rekao DA PLAYER MOZE da chita ta slova. Blah ... :wall:
IzNoGooD je napisao(la):ajde polako... koji player koristis? u njemu samo trebas da setujes da ti za font subtitlova bude Central European i onda ce ti se lepo prikazivati nasa slova..
IzNoGooD je napisao(la):pa tako i treba.... player to "prevede" na nasa slova na ekranu
toliko o tome...
pitamo te koji player jer vec znamo sta treba da ti kazemo, al nas mrzi da kucamo kilometarske postove kao BaneR (respect)
anyway, nadam se da ces uzivati u Matrixu![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari